Új iPhone forgalmazó a hazai piacon

Czipperer Dia, 2014. február 27. 15:45

Újabb pillérrel bővült a hazai iPhone forgalmazói piac, ahonnan kártyafüggetlenül szerezhetők be az Apple okostelefonjai.

Immáron harmadikként csatlakozik be az Apcom a hazai forgalmazók közé. A kártyafüggetlen iPhone készülékek február 28-ától lesznek elérhetők a viszonteladók számára.

 

Az Apcom belépésével a hazai piacra teljessé válik a kínálat, ugyanis eddig csak két nagy mobilszolgáltató kínálta az iPhone okostelefonokat, valamint az Apple saját honlapján lehetett vásárolni kártyafüggetlen modelleket.

 

Igaz, eddig is kaphatók voltak kártyafüggetlen készülékek a hazai kiskereskedelemben, ám a beszerzés nehézkes volt, és nem megfelelő (hazai viszonyokat tekintve) tartozékokat kínáltak sok esetben. Az árkülönbségek is folyamatosan változtak a forint-euró árfolyam alakulását követve, azonban az Apcom stabil ellátást és állandó árakat kínál a fogyasztóknak.
 


Az Apcom által kiadott közleményben Szeidl Tibor, a vállalat ügyvezető igazgatója fejtette ki a forgalmazással kapcsolatos meglátásait:

 

„Azzal, hogy az Apcom elnyerte az iPhone-ok forgalmazásának jogát a hivatalos iPhone értékesítés harmadik fő pillérét alkotjuk Magyarországon. Folyamatos és megbízható lesz a hazai ellátás a kártyafüggetlen készülékekből, ráadásul a hazai viszonyoknak megfelelő, lokalizált telefonokat vásárolhatnak majd a fogyasztók a partnereinktől. További komoly előnyt jelent a hivatalos nyílt disztribúció elindítása az ár szempontjából. Mivel az Apple okostelefonjainak ára állandó lesz a viszonteladó partnerek számára – a cég hivatalos árazásának megfelelően –, így a javasolt fogyasztói árnak köszönhetően a felhasználók is kedvezőbb feltételek mellett vásárolhatják meg a készülékeket.

 

Bízunk benne, hogy a nyílt disztribúcióval új alapokra helyezhetjük a kártyafüggetlen iPhone hazai forgalmazását, és sikerrel nyithatunk a jövőbeni partnereink felé. Ez a lépés fontos mérföldkő az Apcom életében, melynek köszönhetően a tavalyi mintegy hétmilliárd forinthoz képest az idén akár 20 százalékkal is nőhet a forgalmunk. Terveink szerint számos új viszonteladóval bővül partnereink köre, akik megbízható, tiszta forrásból szeretnének kártyafüggetlen iPhone készülékeket vásárolni”.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09