SRS-X2 - SRS-X3: Új Sony vezeték nélküli, hordozható hangsugárzók

forrás: Prím Online, 2014. május 18. 12:08

A Sony új, hordozható, vezeték nélküli hangsugárzói – az SRS-X2 és az SRS-X3 – egyaránt alkalmasak bel- és kültéri használatra, könnyű és kompakt kialakításuknak köszönhetően. A kivételes hangzás révén a Sony vezeték nélküli hangsugárzói ideális megoldást nyújtanak ahhoz, hogy kényelmesen hallgathassa zenéit mobil készülékéről.

Egyszerűen és könnyen csatlakoztathatja eszközeit a beépített Bluetooth® révén. Amennyiben mobil eszköze NFC csatlakozásra is képes, akkor nincs más dolga, csak helyezze a hangsugárzó tetejéhez a telefonját vagy táblagépét, és egy érintésre már élvezheti is kedvenc zenéit.SRS-X3 Vezeték nélküli hangsugárzó

Az SRS-X3 bármilyen telefonhoz, táblagéphez vagy mobil készülékhez csatlakoztatható. Az SRS-X3 legfőbb erényei: az igazán ergonomikus kialakítású készülék tartós és ellenálló anyagból készült, mindemellett hihetetlen mélyhangzást biztosít  kifinomult és elegáns megjelenéssel párosulva. Akárcsak a nagytestvérek, az SRS-X9, SRS-X7 és az SRS-X5 esetében, a modellek határozott vonalvezetése hozzájárul ahhoz, hogy a kiváló hangzás és az ízléses forma bármely térben elhelyezhető legyen.


A lenyűgöző mélyhangok a passzív hangszóróknak köszönhetők, melyek elöl és hátul is megtalálhatóak, a megfelelő hangnyomást pedig a 20W teljesítményre képes aktív hangszórók biztosítják.

A legjobb minőségű hangzást a Sony egyedi Clear Audio+ technológiájával éri el, mely a Sony digitális hangprocesszorok terén szerzett szakértelmének eredménye.  A hangzásmód választó segítségével a kis méretű készülékből meggyőző hangtér varázsolható.Ezentúl szünet nélkül hallgathatja kedvenc zenéit, mert a hangsugárzóba beépített, újratölthető akkumulátor akár 7 órán keresztül is bírja, így bárhová magával viheti azt, a készülék védelméről pedig az összehajtható hordtáska gondoskodik. Az akkumulátor könnyedén feltölthető egy USB kábel segítségével. Az AC tápegységgel és micro USB adapterrel pedig még gyorsabban teheti meg ugyanezt. Az egyszerű vezeték nélküli streamelés Bluetooth® és NFC technológia révén történik, mely megfelelő alapot nyújt a telefonhívások kihangosításához is, a hívás befejeztével pedig azonnal visszatérhet zenéihez. 

SRS-X2 Vezeték nélküli hangsugárzó

Az SRS-X2 tökéletes társ akár kültéren is. Elég kicsi, hogy elférjen a kézben, ennek ellenére hangzása erőteljes. Nem kell kompromisszumot kötnie a hangminőség terén a hangszóró kis mérete miatt, hiszen a Clear Audio+ technológia és a hangzásmód választás ebben a készülékben is megtalálható. A könnyű hordtáska révén a legjobb választás, ha a zenehallgatás élményét a szabadban szeretné átélni.A vezeték nélküli zenehallgatást a Bluetooth® technológia segíti, kompatibilis mobil eszközét pedig egy érintéssel csatlakoztathatja az NFC-nek köszönhetően. A hangsugárzóba épített akkumulátor újratölthető micro USB kábellel és USB AC adapterrel, így akár 5 órán keresztül is megállás nélkül használható. Tökéletes választás, ha ki akarja vinni a kertbe, egy fesztiválra vagy csak pihenni a parkba.
   
Az új SRS-X3 és az SRS-X2 hordozható vezeték nélküli hangszóró a Sonytól elérhető Európában 2014 júliusától.

Kulcsszavak: hangszóró Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50