Sporttárs a karodon - Futóóra a CASIO-tól

forrás: Prím Online, 2014. június 27. 08:28

Jó hír mind a hobbifutók, mind az elhivatott sportemberek számára: megérkeztek az első futóórák a CASIO-tól! A fitneszalkalmazásokkal is kompatibilis karórákat okostelefonoddal is könnyedén összekapcsolhatod.

A zeneimádók mostantól a karórájukkal is léptethetnek a futáshoz válogatott, ritmusos zenéik között. Így még a táskába rejtett telefonon is könnyedén válthatnak számot, anélkül, hogy egy pillanatra is veszítenének lendületükből. A fitneszőrültek számára jó hír, hogy egy pillantással nyomon követhetik az elégetett kalóriák mennyisége mellett a pulzus- és lépésszámlálót is. A CASIO futóórája, az STB-1000 folyamatosan méri és rögzíti a megtett távolságot, az eltelt időt és a köridőt, hogy legközelebb még jobb eredményeket érhessünk el.

 

Az egyébként munkamániás sportolóknak sem kell aggódniuk, hiszen a karóra azt is jelzi, ha hívás, esetleg üzenet vagy email érkezik. Így garantáltan nem maradunk le semmiről.

 

Egy extra funkció is helyet kapott a kütyüben, ami segít megtalálni elvesztett mobilunkat: a karóra egyik gombjának lenyomásával ugyanis csörögni kezd a párnák mögött vagy sporttáska mélyén eltűnt telefon, még akkor is, ha korábban lenémítottuk.Kétféle színben érkeznek az üzletekbe a strapabíró és vízálló STB-1000 futóórák; az elszántságot sugárzó fekete mellett energikus, narancssárga színben pompázó verziót is választhatunk.

 

Az STB-1000 karórák az AbvioR Runmeter, Walkmeter, és Cyclemeter, illetve Wahoo FitnessR fitneszalkalmazásokkal kompatibilisek, és iPhone okostelefonokkal kapcsolhatók össze Bluetooth-on keresztül.

 

A CASIO STB-1000 karórák teljes termékspecifikációját itt találod.
 

Kulcsszavak: Casio okos karóra óra

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52