A Vodafone és a Telenor is árulja október végétől az új iPhone-okat

Czipperer Dia, 2014. október 14. 13:08

A Vodafone Magyarország és a Telenor gyorshírben tájékoztatta a Prim Online-t, hogy október 31-én ők is megkezdik az új iPhone értékesítését. Lesz előregisztráció és lehetőség az előrendelésre is.

Bár egyelőre pontos információkkal még szolgált a Vodafone, azonban annyit közöltek, hogy október 31-én, amikor hivatalosan is Magyarországra érkezik az iPhone 6 és 6 Plus, ők is – a Telekommal egyetemben – megkezdik a készülékek árusítását.

 

A Telenor is hasonló bejelentést tett, náluk szintén október 31-étől lesznek elérhetőek a készülékek. Az érdeklődők október 14. délutántól regisztrálhatnak az újdonságokkal kapcsolatos értesítésekre, illetve október 24-től adhatják le megrendeléseiket a www.telenor.hu/iphone-6 weboldalon. A Vodafone további részleteket egyelőre még nem árult el, csak annyit közöltek, hogy lesz előregisztráció és előrendelési lehetőséget is kínálnak majd.

 

Október végéig összesen 36 ország csatlakozik az új iPhone-okat árusítók sorába, köztük hazánk is, ahol már a három nagy mobilszolgáltató mobilszolgáltató bejelentette, hogy kínálatukban elérhetők lesznek a telefonok. 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kínában már meg is jelent az Európába is érkező, hajlítható HONOR Magic V3

A HONOR egy pénteki nagyszabású rendezvényen jelentette be Sencsenben következő generációs hajlítható csúcskészülékeit, a HONOR Magic V3-at és a HONOR Magic Vs3-at.

2024. július 15. 19:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01