E-olvasó szakembereknek, terepre is

Hajlékony vázának köszönhetően az új 13,3 colos Pocketbook CAD Reader Flex ütésálló

forrás: Prím Online, 2014. december 2. 17:11

A PocketBook legújabb készüléke, a CAD Reader Flex olyan szakembereknek készült, akik nagy táblázatokkal, komplex grafikonokkal és rajzokkal dolgoznak. A környezeti hatásoknak ellenálló, hajlékony eszköz ideális terepmunka közbeni használatra is.

A CAD Reader Flex prototípusát a december 2‒4-ig tartó Las Vegas-i Autodesk University konferencián mutatja be a PocketBook. Az új készülék 13.3”-os E Ink Mobius kijelzővel rendelkezik majd, melyet egy ellenálló műanyag hátlap egészít ki. Mindössze 6,5 mm-es vastagságával a papírvékony PocketBook CAD Reader Flex rekorder az E Ink technológiájú eszközök között.

 Az e-olvasót a PocketBook kifejezetten azoknak a szakembereknek tervezte, akik egyszerre sok táblázattal, komplex grafikonokkal és rajzokkal dolgoznak, de tökéletes különböző dokumentumok és könyvek olvasására is. Az készülék kényelmes használatot biztosít ipari környezetben, az irodában vagy üzleti utakon egyaránt, képernyő mérete lehetővé teszi, hogy könyveket és magazinokat kétoldalas nézetben olvassunk.

Az eszköz por-, nedvesség- és hajlításálló, poliuretán felülete pedig csúszásmentességet biztosít. A rugalmas E Ink Mobius kijelző ellenállóbb, mint bármely más E Ink kijelző, 1600x1200 pixeles felbontásának köszönhetően pedig minőségi romlás nélkül nagyíthatjuk a kezelt tartalmakat. A tükröződésmentes kijelző és a kivételesen hosszú élettartamú akkumulátor a CAD Reader Flexet tökéletes eszközzé teszi olyan kültéri munkákhoz, mint az építési területek felügyelete, helyszíni minőségi ellenőrzések, adatok rögzítése vagy az építési tervek véglegesítése.

A CAD Reader Flexen előre telepített felhő alapú nyomtatást támogató szoftver is található. Bármilyen dokumentumot egy gombnyomással PC-ről vagy mobileszközről egy virtuális nyomtatóra küldhetünk, ami ezzel rögtön megjelenik az olvasó E Ink kijelzőjén. A megosztás funkcióval a készüléket csatlakoztathatjuk androidos vagy iOS eszközeinkhez, így egy energiatakarékos második kijelzőként is funkcionálhat. A megosztás és a virtuális nyomtatás funkcióknak köszönhetően az olyan ritka fájlformátumokat, mint a DXF is könnyedén megjeleníthetjük az eszközön, miután a felhő alapú konvertálással PNG vagy PDF formátumra alakítjuk őket.

 Az 1,5 GHz-es, kétmagos processzor és az 512 MB RAM gyors és megbízható működést biztosít, míg a 8 GB belső memórián dokumentumok ezreit tárolhatjuk. A készüléken beépített WiFi és Bluetooth 4.0 modul is található, az egyszerű és kényelmes menühasználatot pedig egy mechanikus lapozó gomb és egy ötirányú navigálógomb biztosítják a képernyő alatti központi panelen.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17