A Toshiba bővítette professzionális digitális kijelzőinek választékát

forrás: Prím Online, 2015. február 9. 16:23

A vállalat 2014 végén jelentette be Európában 16/7 sorozatú modelljeit, a TD-E sorozatot. A Toshiba az ISE 2015 rendezvényen számos új, professzionális kijelzőt mutatott be: a videofalakba építhető modellek új generációját, illetve számos új, különböző méretű, üzleti felhasználásra szánt eszközt.

Ezen felül a látogatók egy, még ebben az évben bemutatandó vezérlőszoftver képességeit is megtekinthetik. Ez az új alkalmazás – megfelelő kijelzők használatával – tartalomkezelésre és az eszközök időzítésére is képes, megkönnyíti a készülékek telepítését és üzemeltetését, így kis- és közepes vállalatok számára is ideális megoldást nyújt. 

 A 2015. évi kiállítás


A vállalat professzionális digitális kijelző választékának bővülésével az ISE 2015 kiállításon a tavalyinál nagyobb méretű standon mutatja be jelenlegi és új, kifejezetten üzleti felhasználásra fejlesztett termékválasztékát.


A Toshiba kiállítótér központjában egy 16 Full HD felbontású, jelenleg is kapható elemből álló videofalat mutat be, melyen a látogatók natív 8k-s tartalmakat tekinthetnek meg. Ezen felül a vállalat az új, még keskenyebb kerettel rendelkező, videofalakba szerelhető modelleket is bemutat, melyeken natív 4K felbontású tartalmak láthatók. A kiállításon megtekinthetők továbbá az új, professzionális digitális kijelzők, valamint a vendégek az úgynevezett több kijelzős területen a függőleges és vízszintes kijelzők együttműködését is megtekinthetik.

 

 

A Toshiba a professzionális digitális kijelzőket a különböző üzleti felhasználásnak megfelelő környezetben mutatja be. A bolti értékesítés, különösen a nagy presztízsű ruházati márkák számára a Toshiba – Európában elsőként – bemutatja virtuális próbafülkéjét is, amelynek segítségével a vásárlók virtuális módon felpróbálhatják a ruhákat, akár az üzlet zárva tartásának idején is.


A vállalat továbbá egy cseppálló, érintésérzékeny kávézóasztalt is bemutat a kiállításon, amelynek segítségével az éttermek információkat adhatnak vendégeinek, miközben az asztalukra várnak.
 

Kulcsszavak: Toshiba kijelző monitor

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagyobb teljesítménnyel és automatizálással erősítik a Dell EMC PowerStore-t

A Dell Technologies új szoftverrel és automatizálási képességekkel növelte Dell EMC PowerStore nagyvállalati tárolórendszereinek teljesítményét. A cég továbbá bemutatta a kedvezőbb árú PowerStore 500 modelljét is, amely a vállalkozások és felhasználók szélesebb körének kínál nagyvállalati szintű teljesítményt és funkciókat.

2021. május 17. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15