Hordozható, vezeték nélküli hangsugárzókat mutatott be Sony

forrás: Prím Online, 2015. március 24. 16:32

Vezeték nélküli hangsugárzókat mutatott be a Sony. A vállalat új eszközei kihangosítóként is használhatók az okostelefonokhoz, emellett pedig a minőségi zenehallgatás jegyében készültek.

Három új vezeték nélküli hangszórót alkott meg a Sony. Mindegyik eszköz NFC és Bluetooth támogatássak rendelkezik. Az SRS-X33 és az SRS-X55 modelleket továbbá a Sony új LDAC audió technológiájával látták el, így akár háromszor annyi adatot képest továbbítani Bluetoothon keresztül, mint a sima vezeték nélküli technológia. Bármilyen zenéről legyen szó, ezek a készülékek fokozzák az élményt.

 

Az SRS-X33 és SRS-X55 készülékekbe épített Sony S-Master, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) és a ClearAudio+ technológia együttesen javítják a basszust, a tiszta hangokat és helyreállítják a hangminőséget, ezzel biztosítva a gazdag, finom hangzást.

 

SRS-X11

 

A kisméretű (61 mm x 61 mm x 61 mm), kocka formájú SRS – X11 a saját kategóriájának legkisebb darabja. A két 10 wattos passzív hangsugárzó dübörgő mély basszust garantál.

 

Kétszer ennyi hangot szeretnél? Használd a Speaker Add funkciót, amellyel összeköthetsz két SRS-X11 eszközt, így kétszer akkora hangteljesítményt kaphatsz Double üzemmódban, vagy megoszthatod a hangsávokat a Stereo üzemmóddal és élvezheted az igazi sztereóhangzást.

 

 

A beépített újratölthető akkumulátor körülbelül 12 óra vezeték nélküli zenehallgatást biztosít neked a nap folyamán.

 

Az SRS-X11 minden egyéni stílushoz megfelel, hiszen 4 különböző színben (fekete, fehér, kék és piros) válik elérhetővé 2015 áprilisától, melyhez egy szilikon pántot is mellékelnek a könnyebb hordozhatóság érdekében.

 

SRS-X33

 

Az SRS-X33 (85 x 60 x 59 mm) 20%-kal kisebb, mint elődje, az SRS-X3, miközben kiváló hangminőséget biztosít. Tökéletes társ a zenehallgatáshoz a nyári napokon, hiszen a belső akkumulátor 12 órán át nem fog cserbenhagyni, így egész nap tarthat a buli.

 

 

A 2 csatornás hangrendszer és passzív sugárzók összteljesítménye 20 watt, amelyek mélyebb basszust tesznek lehetővé, így nyugodtan tekerheted feljebb a hangerőt torzítás nélkül.

 

Az SRS-X33 2015 májusától lesz elérhető fekete, fehér, piros és kék színben.

 

SRS-X55

 

Az SRS-X55 a hangminőség új szintjét érte el a kompakt hangsugárzók között, mindezt hihetetlenül stílusos külsőben. A 2.1-es csatorna rendszer és a kettős passzív sugárzók 30 wattosteljesítményen keresztül képesek közvetíteni az ütemeket, amelyek akár egy nagyobb buli felpörgetéséhez is elegendőek.

 

A beépített, újratölthető akkumulátor 10 órás lejátszási időt tesz lehetővé, így biztosítja az erőteljes hangzást. Az SRS-X55 2015 májusától elérhető fekete és fehér színben.

 

 


 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52