Innovatív hálózatkezelési megoldások KKV-knak a Delltől

forrás: Prím Online, 2015. május 6. 09:38

A Dell bejelentette továbbfejlesztett hálózatkezelési kínálatát, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényei szerint alakított ki. Bemutatta többek között az smart menedzselt kapcsolók X sorozatát, valamint a Dell N1500 modellel kibővített N sorozatot, amely kisebb, teljesen menedzselt környezetekben használható switcheket tartalmaz.

Dell Networking X sorozat


A Dell Networking X sorozat intelligens, webes felületen menedzselhető 1 Gigabit Ethernet (GbE) és 10 GbE kapcsolókból álló család, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára terveztek. Ez a megoldás intuitív vállalati szintű szolgáltatásokat, valamint többféle rugalmas konfigurációt kínál. A kis- és középvállalkozások a fejlett hálózatkezelést professzionális informatikai támogatás nélkül végezhetik az X Sorozat segítségével, mindez a folyamatokat lépésről lépésre bemutató varázslóknak és a testre szabható vezérlőnek köszönhető, valamint gyors és pontos konfigurációt, a kalibrálást és a hibaelhárítást tesz lehetővé.

 Dell Networking N1500


A Dell Networking N1500 család a kisebb hálózatokra optimalizált, teljesen menedzselt 1 GbE switcheket kínál. A kapcsolók átfogó, vállalati szintű Layer 2/3 szolgáltatást, egységes menedzselést biztosító közös parancssori felületet (command-line interface; CLI), valamint 10 GbE stackeléssel akár 200 db 1 GbE portot is biztosíthatnak 4 egység használata esetén. A kis- és középvállalkozások olyan biztonságos hálózatot létesíthetnek, amely a VoIP és a közösségi környezet számára optimalizált, továbbá a maximális hatékonyság elérése érdekében rangsorolhatják a hálózati forgalmat is.

Dell Networking vezeték nélküli W sorozat támogatása


A Dell bejelentette a vezeték nélküli hozzáférési pontokból és vezérlőkből álló W sorozat kibővített támogatását, hogy biztosítsa elkötelezettségét a vezeték nélküli megoldásokat használó ügyfelek és partnerek számára.  A Dell a termék teljes életciklusa során támogatást nyújt a W sorozathoz, megszakítás nélkül. 

Elérhetőség


·    A Dell Networking X sorozat a Dell kereskedelmi partnerein és viszonteladóin keresztül lesz elérhető 2015. május 15-től.
·    A Dell Networking N1500 idén nyártól elérhető.
·    A Dell Networking megoldások a kereskedelmi partnereken keresztül érhetők el világszerte.
 

Kulcsszavak: szerver Dell

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tiszta hangminőség és a kényelem találkozása

A fejhallgatók olyan perifériák, amelyek gyakran nem kapnak megfelelő figyelmet. A tiszta hangzás és a kényelmes viselet azonban rendkívül fontos, különösen a hosszú játékok során. Napjainkra a játék olyan gazdaggá, összetetté és magával ragadóvá vált, hogy az egyéni gaming felszerelés versenyelőnyt jelenthet. A csapat-alapú battle royale, akció RPG és MMORPG játékokban a tiszta és jellegzetes hangzás valamint a jó mikrofon a játékon belüli kommunikáció által egyértelmű előnyöket nyújt. De a munkával kapcsolatos vagy magánjellegű hang- és videohívásoknál is sokat számítanak a tiszta hangot küldő és fogadó headsetek, amelyek kényelmesen ülnek az ember fején.

2021. augusztus 4. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Xiaomi a Fortune Global 500-as listájának 338. helyére lépett

2021. augusztus 3. 09:56

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52