Bemutatkozott az Intel Xeon E7 v3 processzorcsalád

forrás: Prím Online, 2015. május 11. 12:13

Az Intel bejelentette új Xeon E7-8800/4800 v3 processzorcsaládját. Az új lapkák valós idejű adatelemzés, még jobb teljesítmény és az alkalmazások fokozottabb megbízhatósága révén felgyorsítják az üzleti folyamatokat.

Új processzorcsaládot dobott piacra az Intel. A Xeon E7 v3 lapkák oobb teljesítményt és megbízhatóságot kínálnak a valós idejű adatelemzéshez és a kulcsfontosságú alkalmazások számára.


A valós idejű üzleti intelligencia elsődleges fontosságú a gazdaság teljes spektrumában tevékenykedő vállalatok számára, az egészségügytől kezdve a kiskereskedelmen át egészen a telekommunikációig, csak hogy néhányat említsünk. Mivel ezen cégeknek arra van szükségük, hogy nagy mennyiségű adathalmazokból azonnal hasznosítható, a gyakorlatban is felhasználható ismeretekre tegyenek szert, megnőtt az igény a memórián belüli (in-memory) adatfeldolgozáshoz és a Big Data analitikához szükséges új technológiák iránt.
 

A memórián belüli adatfeldolgozás iránti jelenlegi és jövőbeli igényt figyelembe véve a Gartner úgy véli, hogy az ezen a piacon elérhető árbevétel meghaladhatja a 9,5 milliárd dollárt 2018 végéig, és a nagyvállalatok legalább fele memórián belüli adatfeldolgozást fog használni digitális üzleti stratégiáik megvalósítása során.
 


Az Intel Xeon E7 v3 processzorcsalád lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hatalmas adathalmazokat biztonságosan, a rendszermemória felhasználásával tudjanak feldolgozni, és kielemezni, s ezzel felgyorsítsák a döntéshozatalt, valamint hatékonyabbá tegyék üzleti folyamataikat, aminek révén versenyelőnyre tehetnek szert.

Kulcsszavak: Intel processzor Xeon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09