Megmondja a mobilunk, ha nagy sor van a postán

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 10. 11:40

A Magyar Posta tavaly megjelent mobilalkalmazása új szolgáltatásokkal bővült.

A postakeresőben júliustól megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók. A szűrési feltételek között helyt kaptak a hosszított nyitvatartású és a szombati nyitvatartású posták, erre a felhasználók visszajelzése alapján kiemelt igény volt. Az applikációban mostantól információt kaphatnak a felhasználók az egyes posták leterheltségről is, ennek pontosságáról visszajelzést is küldhetnek a Posta részére.

 


A díjkalkulátor funkcionalitása is bővült, melynek köszönhetően a korábbi belföldi termékek mellett már a nemzetközi levél és csomagküldemények költségei is megtekinthetőek. Teljesen új funkcióként a Posta Biztosítón keresztül mostantól utasbiztosítást is köthetnek az ügyfelek. A tervek szerint a jövőben még több megoldással fog bővülni a mobilon elérhető szolgáltatások köre.


Végül, de nem utolsó sorban a Magyar Posta szem előtt tartja a magyarul nem beszélő ügyfelek igényeit is a teljes alkalmazás (beleértve minden funkciót és a szórakoztató játékokat is) angol nyelven is elérhető. A posta a Sziget ideje alatt egy új, fesztiválhelyszíneket körbejáró geolokációs játékot is beépített az applikációba. Az applikáció fejlesztése folyamatos, ezért várhatóan még az idei évben újabb szolgáltatások is megjelennek.


A Magyar Posta szerint az applikáció sikerességét az is mutatja, hogy egyre többen veszik igénybe vele a QR-kódos csekkbefizetési lehetőséget. Eddig több mint 150 ezer csekket fizettek be így az ügyfelek csaknem 1,5 milliárd forint értékben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59