Lenovo PHAB Plus - a tablet+telefon hibridek újragondolása

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 7. 12:21

Egy tablet összes szórakoztató funkcióját az okostelefon hordozhatóságával vegyíteni bolondos ötlet. Vagy nem is annyira?

Okostelefon fanokat megszólítva tehette fel a kérdést a Lenovo: mikor használta utoljára hívásra a telefonját? A telefonálás igazából az ő gyakorlatukban messze lemarad a böngészés, a közösségi weboldalak meglátogatása, a zenehallgatás és játékok használata mögött, amelyek az okoskészülékek igazán előnyben részesített tevékenységei.

 Erre a helyzetre a kínai cég válasza a tablet+telefon hibridek újragondolása: a PHAB Plus ötvözni akarja az okostelefonok és a tabletek legjobb tulajdonságait egyetlen eszközben. Az ígéretek szerint versenyképes, 299 dolláros árcédulával.

A készülék kielégíti használói nonstop kommunikációs igényeit kettős SIM funkciójával és a gyors 4G internetkapcsolattal, Android Lollipop operációs rendszerrel. Fényképek és videók megörökítéséhez a PHAB Plus-t 13 megapixeles hátsó kamerával és 5 megapixeles előlapi kamerával szerelték fel.

Ahogy az a nagyobb méretű mobiloknál ma már elvárható, a felhasználók dupla kattintással kelthetik életre a képernyőt, a képernyő bármely pontján történő, hosszabb ideig tartó nyomással fényképet készíthetnek, rázással lezárhatják a telefont, egykezes billentyűzetet készíthetnek, amely igazodik kezük pozíciójához, valamint hangutasításokkal fogadhatják a hívásokat.

 A 3500 mAh-s akkumulátor akár 24 óra beszélgetési időt és 20 nap készenléti időt is lehetővé tesz a beépített platform jóvoltából, amely korlátozza a készülék belső hőmérsékletét.

A PHAB Plus 6,8 hüvelykes Full HD kijelzőt tartalmaz, melynek pixelsűrűsége 326 ppi, s 32 GB memóriával szerelték fel. Nem csak a gamereknek fontos, hogy az eszköz nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615 processzort és 2 GB-os memóriát kapott.

forrás: hirado.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59