Az ultraérzékeny Sony α7S II a legextrémebb környezetben is nagyszerűen teljesít

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 15. 11:29

A Sony bejelentette a kompakt, full-frame α7 kamerák díjnyertes szériájának legújabb darabját, az új α7S II-t. Magas érzékenységével, az ISO széles átfogása és öttengelyű képstabilizálóval kiváló képminőséget kínál a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyokkal dolgozó fotósoknak.

Új full-frame a7 kamerát jelentett be a Sony. Az α7S II egészen új szintre emeli a fényképezés kifejezőerejét, bármilyen zársebességgel is dolgozik az ember. Az α7S II ezenkívül kombinálja a profi videofunkciókat, ideértve a 4K felbontású videók forgatásának képességét egyidejű szenzorkiolvasással, pixel binning nélkül full-frame formátumban.

 Az α7S II érzékenységi skálája ISO 50-409600-ig terjed, a 35mm full-frame 12,2 megapixel-es szenzornak és a BIONZ X képfeldolgozónak köszönhetően. A szenzor optimalizálja a beérkező jelek átfogását az ISO teljes terjedelmében, szélesíti a fokozatos színátmenetek skáláját magas fényviszonyok közt, és minimalizálja a zajokat a sötét képeken, tehát még a legextrémebb környezetben is nagyszerűen teljesít.

A BIONZ X továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmusa a legjobbat hozza ki a szenzorból, és javítja a képalkotást a teljes ISO tartományban, külön tekintettel a közép tónusokra és a csúcsfényekre. Ez azt jelenti, hogy a létrejött állókép vagy film rendkívüli részletgazdagságot mutat, minimális zajjal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35