Gyerek is megszeretheti a matekot ezen a portálon

forrás: Prím Online, 2015. október 10. 12:22

Már háromezren regisztráltak a Kismatek.hu –n. Gyerekeknek szórakozás és élmény, szülőknek és pedagógusoknak pedig segítség lehet a weboldal.

Az online interaktív matematika gyakorlást segítő webalkalmazás célja, hogy szórakoztató és szerethető formában nyújtson lehetőséget matematika gyakorlásra az alsó tagozatosoknak. A feladatok megoldásával a gyermekek pontokat és érméket gyűjthetnek, aktivitásuk és eredményeik pedig visszamenően, grafikus formában is elemezhetőek.

 Motiválásukra jelenleg a „kincstár” szolgál, ahol szülők és gyermekek egyezkedhetnek az elvárt és megillető jutalomról.

Folyamatosan készülnek a feladatok az ingyenes oldalon, jelenleg az 1-3 osztály nagy része elérhető rajta. Hamarosan várható a geometria feladatok, és a hangalámondás megjelenése, a 4. osztály pedig év végéig folyamatosan készül. Ezen kívül még idén megjelennek a matematika mellett nyelvi és nyelvtani gyakorló feladatok is.

 

Forrás: hirado.hu

Kulcsszavak: onlineszolg oktatás

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új trendek a digitális dolgozói képzésekben

A cégek felgyorsult digitális átállása magával hozta az online dolgozói képzések széles skáláját. Ahhoz azonban, hogy ezek hatékonyak legyenek, tisztában kell lenni a különféle módszerek sajátosságaival, korlátaival és lehetőségeivel is. Az eltérő technikák kombinálására ad lehetőséget a blended learning, azaz kombinált tanulás, ami a különböző módszerek eltérő előnyeit ötvözi, míg a mikrotanulás a tananyag könnyebb, a Z generáció digitális igényeihez is passzoló elsajátítását segíti – tájékoztatott a K&H HR vezetője.

2021. május 15. 12:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35