Csernus doktor kiszállt az online társkereső bizniszből

forrás: Prím Online, 2015. december 2. 10:23

2013 decemberében indult el a Feelingfinder.com nevű társkereső oldal – magát az első kapcsolati böngészőnek aposztrofálva -, melyben dr. Csernus Imre is aktív szerepet vállalt tanácsaival és meg is jelent videóüzeneteivel az oldalon. Az oldalt néhány hónappal ezelőtt a Dating Central Europe Zrt. vásárolta meg, akik immár Csernus nélkül egy teljesen újragondolt társkereső oldallá alakították azt.

„Másfél év alatt 80 ezer regisztrált tagot értünk el a Feelingfinderrel, amit nevezzünk nyugodtan sikernek – eleveníti fel dr. Csernus Imre a történteket. Ezt a felhasználói bázist a weboldallal együtt vette át tőlünk a legnagyobb hazai online társkereső portfóliót üzemeltető cég, akikkel szemben volt egy fontos elvárásunk: az új oldal szellemiségében kövesse a régit, mert nem akartuk, hogy egy újabb tucat társkeresővé váljon az általunk felépített website.”

 A Feelingfinder az előző hónapok során teljesen megújult, a napokban indult el az új oldal, ami immár VagyokNeked.hu néven üzemel tovább és a tudományos társkeresés mellett teszi le a voksát.

„Újragondoltuk a koncepciót és a társkeresés lett az elsődleges fókusz, ami a korábbi oldalon még csak egy elemként szerepelt a sok közül – folytatta Weiler Péter, az oldalt megvásárló cég vezérigazgatója. „Mi keresünk, Te választasz” a VagyokNeked.hu mottója, ami bemutatja egyben a működését is: a társkereső kitölt egy párkapcsolati tesztet, majd egy kifinomult algoritmus ajánl hasonló értékrenddel, világnézettel rendelkező társkeresőket egymásnak. Hiszünk abban, hogy két hasonlóan gondolkozó ember könnyebben egymásra talál és boldogabb, kiegyensúlyozottabb kapcsolat kialakítására képes.”

 

Fotó: nlcafe.hu

Kulcsszavak: onlineszolg társkereső

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52