Új Samsung Galaxy A mobilok - prémium külső és továbbfejlesztett belső

forrás: Prím Online, 2015. december 3. 17:39

A Samsung bejelentette a Galaxy A széria legújabb tagjait: az A7, A5 és az A3 modelleket. A készülékeket elődjeikhez képest a vállalat felhasználói igények alapján fejlesztette tovább.

Három új taggal bővült a Samsung Galaxy A szériája. Az új kiadású modellek tervezésénél a vállalat a felhasználói szokásokat vette figyelemebe, és dizájn-technológia szempontjából is igyekezett átdolgozni a modelleket.

 

Ami a külsőségeket illeti, a 2016-os széria tagjai a Galaxy mobilokra jellemzőem fém-üveg borítást, valamint vékony kijelző keretet kaptak. A sorban a legnagyobb az A7 modell a maga 5,4 hüvelykes kijelzőjével. Ezt követi az A5-ös 5,2 hüvelykkel, majd végül a A3-as 4,7 hüvelykes megjelenítővel.

 

A Samsung saját mobilfizetési megoldását azonban nem támogatja mindaárom modell. A Samsung Pay, amely az NFC-s fizetés mellett a mágneses adatátviteli technológiát is támogatja, csupán a Galaxy 7 és az A5 modellnél érhető el, ahogyan a gyorstöltési funkció is. Viszont ami pozitív, hogy mindhárom modell LTE-képes.

 

Jó hír továbbá az is, hogy a mobilok kameráját továbbfejlesztette a vállalat. Ennek eredményeként élénkebb színekkel és élesebb képekkel találkozhatnak a felhasználók. A jó minőséghez továbbá hozzájárul még az optikai képstabilitzátor és az elöl-hátul megtalálható F1.9 objektív is. Utóbbi feladata, hogy megakadályozza a képek elmosódását, valamint rossz fényviszonyok között is biztosítja a minőségi felvételeket. 

 

 

A mobilok első körben Kínában lesznek elérhetők, már idén decembertől, hamarosan pedig más piacok is csatlakoznak a sorba.

 

A modellekről bővebb specifikáció itt található.

 

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17