Kreatív alkalmazások, széles választék

forrás: Prím Online, 2016. február 2. 13:59

Professzionális kültéri oldószeres nagyformátumú nyomtatócsaládot mutatott be az Epson. A japán vállalat széleskörű piackutatásaira, felhasználói visszajelzésekre és tesztekre alapozva fejlesztette ki az új SureColor SC-S sorozatú készülékeket, amelyekkel a felhasználók precíz és igényes kül- és beltéri anyagokat készíthetnek.

A kivételes szervizszolgáltatással és támogatással rendelkező termékcsalád hosszabb üzemidőt biztosít segítve a vállalkozások hatékonyságának növelését.

 

A nyomtatók (SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610) minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta a problémamentes működés és a professzionális minőségű nyomatok érdekében. A termékcsalád kiemelkedő teljesítményt biztosít a nyomathordozók széles választékán, az egyszerű reklámfeliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig. Az automatikus médiafeszítés-vezérlő (AD-ATC) rendszernek köszönhetően minden termék különleges pontossággal készíthető el, a kiállítási anyagoktól és poszterektől kezdve a háttérvilágítású fóliákon és POS-anyagokon át egészen a gépjármű grafikáig és tapétákig. Mindez kifinomult adagolórendszerrel és antisztatikus, nagy átmérőjű nyomógörgőkkel párosul az optimális és pontos nyomathordozó továbbítás érdekében.

 

 

A legújabb Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó termékcsalád készülékeivel magas minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatok készíthetők. Az új összetételű Epson UltraChrome GS3 vagy a piros színkomponenst tartalmazó GS3 segítségével a felhasználók széles színtérrel érhetik el a pontos színreprodukciót. Az SC-S80610 a hozzáadott piros és narancs tintának köszönhetően megnövelt színteret, így még szélesebb lehetőségeket kínál. A „Precision Dot” módban a különböző, képminőségre vonatkozó paraméterek egyszerű összehangolásával könnyedén javítható a nyomtatás minősége a nyomathordozók széles választékán, legyen szó átlátszó filmről, fóliáról, vászonról vagy fotópapírról. 

 

„Elemeztük ügyfeleink minden részletre kiterjedő visszajelzéseit a korábbi oldószeres modelljeinkről és ezek alapján kezdtünk bele az új termékcsalád fejlesztésébe” – mondta Dominic Fowler, az Epson Europe termékmenedzsere. „Az eredmény egy kategóriaelső terméksorozat lett, amely a pontosság és a minőség terén a maximumot nyújtja és az Epson mérnöki tudásának és szakértelmének legjavát kínálja.”  

 

Az SC-S sorozat tervezése során minden a felhasználói élmény továbbfejlesztéséről szólt. A telepítés gyors és egyszerű, miután pedig beindult a nyomtatás, a nagy áttetsző panelen keresztül jól látható a nyomtatási terület és a LED világításnak köszönhetően nyomtatás közben könnyen megfigyelhetők a készülő nyomatok.

 

 

Mivel a felhasználók számára a hatékonyság mindennél fontosabb, ezért a termékcsalád számos olyan funkcióval rendelkezik, amely folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt biztosít, például az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaköd visszagyűjtő rendszer.

 

A készülékekre az Epson kétéves jótállást biztosít. Akik pedig még hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson támogatását és kivételes szolgáltatásait, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.

 

Az SC-S60610 és az SC-S40610 modellek 2016 januárjától érhetők el 19 995 és 12 995 eurós listaáron.

Az SC-S80610 várhatóan 2016 áprilisától lesz kapható.

 

 

Kulcsszavak: Epson nyomtató nyomtatás

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55