A Fujitsu segít a vállalkozásoknak kézben tartani a növekvő adattömeget

forrás: Prím Online, 2016. február 10. 12:52

Az ETERNUS DX család legkisebb tagja, a megújult ETERNUS DX60 S3 tároló segítségével a vállalkozások elérhető áron duplázhatják meg a tárkapacitásukat. Ezzel egyben a befektetést is értékállóvá teszi, hiszen a felhasználóknak később sem kell nagyobb rendszerbe beruházniuk.

A rendszer telepítése, konfigurálása, üzemeltetése és karbantartása is egyszerű, ráadásul tulajdonosainak többé nem kell aggódniuk amiatt, hogyan fogják megfelelő költségszinten kezelni és tárolni a megállíthatatlanul növekvő adattömeget.

 

A belépő szintű ETERNUS rendszerek több mint 85%-át a Fujitsu dedikált ügyféltámogatást is nyújtó SELECT partnereinek kiterjedt hálózata értékesíti. A népszerű rendszer minden valószínűség szerint számos új üzlethez segíti majd hozzá a cég partnereit 2016-ban és a következő években. A továbbfejlesztett ETERNUS DX60 S3 jellemzői közül említés érdemel a költséghatékony, nagy teljesítményű 10GBase-T iSCSI host-csatlakozás, amely még viszonylag ritkának számít a tárolópiac e szegmensében, de jelentősen enyhíti a KKV-kra nehezedő pénzügyi nyomást. A tárolóteljesítményt javítja az akár nyolc darab SSD. A már eddig is ETERNUS DX60 S3 tárolót használó ügyfelek is élvezhetik az új fejlesztések kínálta előnyöket, ha letöltik a díjmentesen elérhető legfrissebb firmware-t a Fujitsu támogató portáljáról.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50