Az LG az MWC-n mutatja be az új, X sorozatú okostelefonokat

forrás: Prím Online, 2016. február 16. 05:25

Az uniformizáló megközelítéssel szembemenve az LG Electronics olyan új okostelefon-sorozatot mutat be az idei barcelonai Mobile World Congressen (MWC), amelynek tagjai egy–egy kivételes funkción keresztül nyújtanak egyedülálló felhasználói élményt, a középkategóriás készülékek között versenyképesnek számító árszínvonalon.

Ennek az X sorozatnak az első két modellje – az X cam és az X screen – február 22-én mutatkozik be a katalán fővárosban. Mindkét modellt olyan vásárlók számára alkották meg, akiknek nincs szükségük számtalan extra szolgáltatásra és funkcióra, viszont olyan készüléket akarnak, amely remek kamerával vagy fejlett képernyővel rendelkezik.

 

Az X cam dupla hátlapi kamerával száll ringbe, így az egyik legfejlettebb fotózási élményt kínálja a széles rétegeknek szánt telefonok között. Az LG letisztult 3D Bending Glass borításának köszönhetően az X cam elegáns, ívelt előlapi borítást kapott, és mindössze 5,2 mm vastagságával, hihetetlenül kényelmes kézben tartani. A többi, dobozformájú és nehezebb középkategóriás telefonnal ellentétben az X cam mindössze 118 grammot nyom.

 

A másik modell, a fő tulajdonságát a nevében hordozó X screen okostelefon olyan újdonsággal érkezik, amely eddig csak az LG prémium okostelefonjánál, a V10-nél volt elérhető, az „Alvays-on” másodlagos kijelzővel. Ez a másodlagos kijelző a 4,93 colos HD In-cell fő kijelző felett kapott helyet, így az X screen használói számára gyerekjátékká válik több funkció egyidejű kezelése.

 

 

Utóbbi azt jelenti, hogy a fő kijelzőtől függetlenül működő 1,76 colos másodlagos kijelző segítségével a telefon használói könnyedén hozzáférnek a leggyakrabban használt alkalmazásaikhoz, illetve anélkül tudják bejövő hívásaikat fogadni vagy zenehallgatásba kezdeni, hogy meg kellene szakítaniuk egyéb okostelefonos tevékenységüket, például a videojátékot, filmnézést vagy online chatelést. A másodlagos kijelzőn továbbá anélkül ellenőrizhető a pontos idő, a dátum és az akkutöltöttség szintje, hogy egyáltalán be kellene kapcsolnunk a telefont. Ha ez nem lenne elég, a készülék formavilága is ütős lett, a karcsú X screent a letisztult vonalvezetése és kristálytiszta üvegszálborítása teszi igazán stílusossá.

 

„Mindenkinek van egy kedvenc okostelefon-funkciója” – mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. “Az LG-nél úgy gondoljuk, hogy van hely a piacon olyan eszközök számára, amelyek egyetlen dolgot tudnak igazán jól, a vevőknek pedig nem kell olyan dolgokért fizetniük, amelyekre nincs szükségük. Fontos számunkra, hogy több választási lehetőséget kínáljunk vevőinkek” – tette hozzá.

 

Az LG X sorozata márciusban mutatkozik be a legfontosabb ázsiai, európai és latin-amerikai piacokon. A barcelonai Mobile World Congress látogatóit az LG standja is várja február 22-25. között, ahol az új X sorozat is megtekinthető.  

 

X cam specifikáció:*

 • Kijelző: 5,2 colos FHD In-cell érintőképernyő
 • Processzor: 1,14GHz Octa-Core
 • Kamera: hátlap – 13MP és 5MP / előlap – 8MP
 • Memória: 2GB RAM / 16GB ROM
 • Akkumulátor: 2520mAh 
 • Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow
 • Méret: 14,5 x 73,6 x 5,2mm~6,9mm
 • Hálózat: LTE 
 • Színek: titán ezüst / fehér / arany / pink arany

 

X screen specifikáció:*

 • Kijelző:főképernyő – 4,93 colos HD In-cell érintőképernyő, másodlagos – 1,76 colos LCD (520 x 80)
 • Processzor: 1,2GHz Quad-Core
 • Kamera: hátlap – 13MP és 5MP / előlap – 8MP
 • Memória: 2GB RAM / 16GB ROM
 • Akkumulátor: 2300mAh
 • Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow
 • Méret: 142,6 x 71,8 x 7,1mm
 • Hálózat: LTE 
 • Színek: fekete / fehér / pink arany 

 

*A specifikációk és tulajdonságok piaconként eltérőek lehetnek.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52