Trónok (no meg tétek) harca

forrás: Prím Online, 2016. április 25. 16:34

Ma hajnalban elindult az HBO világsikerű sorozata, a Tónok harca legújabb, 6. évada, több kísérőműsorral és egy online játékkal együtt.

Az első epizód ingyen, regisztráció nélkül elérhető az HBO GO-n, az HBO online videótárában.

 

A 6. évad különlegessége, hogy ezúttal senki nem tudja, hogyan folytatódik a történet, hiszen az HBO sorozata lehagyta a George R. R. Martin könyveit, így még a legnagyobb rajongók is csak tapogatózhatnak a történettel kapcsolatban… Az HBO előfizetők azonban semmiről sem maradnak le, hiszen az amerikai premierrel egyidőben magyar feliratosan is megtekinthető a legújabb epizód az HBO-n és az HBO GO oldalán. A szinkronos változat 2 hét múlva, május 8-án indul, ekkor lesz elérhető HBO GO-n is.

 

KAPCSOLJUK WESTEROST!

 

Ennek kapcsán egy különleges, interaktív kibeszélő műsort készítünk a 24.hu-val közösen KAPCSOLJUK WESTEROST! néven. A 24.hu újságírói a 10 héten át tartó Facebook Live show-ban szakértő vendégekkel beszélik meg az epizód történéseit, és közösen tippelik meg, mit hoz vajon a folytatás.  Ebbe azonban bevonják a rajongókat is, hiszen az élő műsor alatt várják a kérdéseket, teóriákat is.

 

Időpont: minden hétfőn este 21 óra után pár perccel, platform: a 24.hu Facebook oldala

 

A TRÓNOK NYOMÁBAN (AFTER THE THRONES)

Az HBO Andy Greenwald és Chris Ryan  közreműködésével szintén egy heti kibeszélővel készül az HBO előfizetők számára.

Minden szerdán 30 perces műsor lesz látható az HBO GO-n és az HBO csatornáján is. 

 

TÉTEK HARCA (BATTLE OF ODDS)

 
Az HBO a POSSIBLE kreatív ügynökséggel együttműködve útjára indított egy online játékot is Tétek harca (Battle of Odds) névvel, mely a Trónok harca következő, hatodik évada alatt végig fut majd. A sorozat világpremiere helyi idő szerint ma hajnalban volt, az országonkénti premierek pedig ma este fognak adásba kerülni.
 
A sorozat ettől az évadtól kezdve különválik a könyvtől, ami miatt nehéz megjósolni, hogy kivel mi fog történni. Így nem marad más, mint a találgatás, ami jó lehetőség arra, hogy az HBO tovább fokozza a rajongók kíváncsiságát és még magasabb szintre emelje az izgalmat.
 
A POSSIBLE által kitalált és megalkotott Tétek Harca játékban a Trónok harca soron következő részeinek eseményeire lehet tippelni a hatodik évad teljes ideje alatt. A játékosok virtuális arany pénzekkel gazdálkodhatnak, és minden attól függ, hogy ki, mennyire ügyesen forgatja a téteket, mivel a lehetséges válaszok kifizetési százaléka az adott válaszra tippelő játékosok száma szerint nő vagy csökken. A Tétek harca játékban tehát nem csak a tudás, de a jó stratégia is számít.
 
 
A Tétek harca hét országban egy időben startolt el, így a magyar rajongókon kívül a lengyel, a cseh, a horvát, a szerb, a szlovén és a bolgár rajongók is bátran harcba szállhatnak a győzelemért. A játék oldalának funkciói folyamatosan bővülni fognak, melyek segítségével az HBO közvetlenül, személyre szabottan tud majd a felhasználóival kapcsolatba lépni.
 
A fejlesztést hosszas egyeztetetés előzte meg az HBO régiós központja, a helyi HBO irodák, valamint a POSSIBLE között. A jól működő kooperációnak köszönhetően mindössze 1 hónap alatt sikerült elkészíteni minden országnak a játéknak helyt adó honlap lokalizált verzióját. A Tétek harca projekten egy 10 fős magyar csapat dolgozott, és bár közöttük is sok Trónok Harca rajongó várta, hogy esetleg néhány kulisszatitkot megtudhassanak az új évadról, a történetet folytatását az HBO még előttük is hét pecsétes lakattal őrzi. Azt is, hogy vajon Havas Jon él-e még, vagy sem.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50