Just Dance Now – már okostévén is

forrás: Prím Online, 2016. június 4. 07:03

A Samsung Electronics bejelentette, hogy a népszerű Just Dance Now videojáték mostantól globálisan is elérhető a 2015-ös és a 2016-os Samsung okostévéken.

A Just Dance Now, a valaha volt legnépszerűbb zenés videojáték franchise világszerte 118 milliónál is több játékossal büszkélkedhet. A játék mobil verziója mostantól a Samsung 2015-ös és 2016-os okostévéin is elérhető a Smart Hubon keresztül, így az okostévék felhasználói gyorsan és könnyen csatlakozhatnak hozzá. A Smart Hubbal a felhasználók elérhetik a játék előfizetési szolgáltatását és kényelmesen lebonyolíthatják a fizetést a Samsung okostévéinek számlázási rendszerén keresztül.

 

 

A játékosoknak elegendő elindítani az alkalmazást a Smart Hubon keresztül, és barátaikkal vagy családtagjaikkal máris korlátlanul vethetik bele magukat a zenés-táncos szórakozásba. Zeneszámok százait tartalmazó hatalmas katalógusban böngészhetnek, amely a Billboard-lista slágerei mellett örökzöldeket is tartalmaz. A nagy tévéképernyő által nyújtott lenyűgöző képminőséggel elérhető Just Dance Now játék a tökéletes vizuális élmény új szintjét kínálja. 

 

„A tévés iparág vezető gyártójaként elköteleztük magunkat, hogy prémium játéklehetőségeket kínálunk a felhasználóinknak” – jelentette ki YougChan Kim, a Samsung Electronics Visual Display üzletágának alelnöke. – „Nagy örömünkre szolgál, hogy minden idők egyik legnépszerűbb videojátékát elérhetővé tehettük a felhasználóknak otthoni szórakoztató eszközökből álló rendszerünkön. Ebbe az ökoszisztémába beletartozik a Smart Hub is, amely egyszerű, mégis magával ragadó felhasználói élményt kínál.”

 

Az Ubisoft által fejlesztett játék a Samsung okostévéin világszerte 50-nél is több országban, így például Dél-Afrikában, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Brazíliában és Ausztráliában is elérhető.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50