A férfiak álmodoznak, a nők reálisabban látják esélyeinket

forrás: Prím Online, 2016. június 12. 12:56

A következő hetek a franciaországi rendezésű labdarúgó eb-ről fognak szólni. A magyar válogatott kijutása miatt várhatóan jóval több magyar szurkoló fogja követni a mérkőzéseket, sokan a helyszínen, még többen a tévék képernyői előtt.

Az ország legnagyobb társkereső oldala arra volt kíváncsi, hogy hazánk mellett melyik nemzet válogatottjának fognak szurkolni a magyarok és kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre. Két évvel ezelőtt a világbajnokság győztesét eltalálták, de vajon most mit mondanak a társat kereső egyedülállók?

 

A Randivonal.hu június eleji felméréséből kiderül, hogy az egyedülálló férfiak háromnegyede, a párkereső hölgyeknek viszont csupán a kétharmada szurkol a magyar válogatott tisztes helytállásáért, a többiek nem Dzsudzsákéknak fognak szorítani a torna ideje alatt. Ha sporteseményről van tehát szó, felcserélődnek a szerepek: a férfiak álmodozóbbak, a nők viszont realistábbak lesznek.

 

A társkeresők Németország–Olaszország és Spanyolország–Anglia elődöntőket várnak. Az egyedülálló hölgyek – valószínűleg Cristiano Ronaldo hazai népszerűsége miatt – Anglia helyett Portugáliát várják a négy közé (viszont azért azt nem gondolják, hogy a portugálok a trófeát is elnyerik, ugyanis spanyol győzelmet várnak majd a júliusi döntőben). Tehát a focira minden bizonnyal igaz, hogy a mediterrán temperamentummal lehet leginkább levenni a nőket a lábukról. Belgium, Horvátország, Franciaország és az imént említett Portugália juthat be még a nyolc közé – és okozhat esetleg meglepetést - a társkeresők együttes (férfi és női) szavazatai alapján.

 

És ki nyeri a tornát a Randivonal.hu társkeresői szerint? A spanyol-angol és német-olasz elődöntőket követően német–spanyol döntőt és a világbajnok Németország eb-győzelmét várja a legtöbb hazai szingli szurkoló.

 

Heteken belül kiderül, hogy milyen eredménnyel zárja a magyar válogatott az Európa Bajnokságot és a végső győztessel kapcsolatban jók voltak-e a társkeresők megérzései. Két évvel ezelőtt bejött az akkori randivonalas jóslat a világbajnokságon, amikor szintén a németek győzelmét tippelték a legtöbben a társkeresők közül. Akkor a döntőt Németország nyerte az argentin válogatottal szemben…

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

„Mit lájkol a gyerek?” – A szülőket segíti az NMHH új kiadványa

A közösségi médiafelületek használata ma már a fiatalok mindennapjainak részévé vált, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelt figyelmet fordít az ezen felületek kínálta lehetőségekre és kockázatokra. 

2024. július 26. 16:32

Magasabb ponthatárok mellett több mint 4400 elsőéves jutott be a Széchenyi-egyetem minőségi képzéseire

Összesen 4409 elsőéves kezdheti meg tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen szeptemberben. A ponthatárok a szakok jelentős részén emelkedtek a tavalyihoz képest, van olyan, amelyre 487 ponttal lehetett csak bejutni. Mindez azt mutatja, hogy felkészült hallgatók érkeznek az intézmény magas színvonalú képzéseire.

2024. július 26. 12:18

A HONOR 200 Pro és a mesteri fotózás: fejlődés a Studio Harcourt hagyatékával

Rengeteg ikonikus személyiség mögött ott rejlik egy olyan portré, amely nemcsak a személy lényegét ragadja meg, hanem az örökségét is megörökíti. A hírességektől a politikusokig a portrék alakították a történeteket és magáról az emberiségről alkotott képünket. 

2024. július 26. 10:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55