Az Epson újradefiniálja a csúcstechnológia fogalmát a POS-számlanyomtatás területén

Megbízható és gyors számlanyomtató, amely mobil csatlakoztathatósággal teszi egyszerűvé a web-, illetve mobil szolgáltatások hozzáadását a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekhez.

forrás: Prím Online, 2016. június 30. 15:28

Az Epson bemutatta a csúcstechnológiás TM-T88VI számlanyomtatót, amely a hagyományos PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal egyaránt könnyedén használható. Így a készülék ideális olyan üzlet-, bár- és étteremtulajdonosok számára, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azoknak is, akik a kombinált vagy inkább a hagyományos beállításokat alkalmaznák.

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel és az Epsontól megszokott megbízható működéssel. A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget.

 

Laura Hennigfeld, az Epson Europe termékmenedzsere elmondta: „Számtalan olyan vállalkozás létezik – különösen a kiskereskedelemben és az éttermek között –, amely szívesen felfedezné, hogy a webes és mobil POS-megoldások miként növelhetik a hatékonyságot és az ügyfelek elégedettségét, viszont nem akar azonnal elköteleződni egy teljesen új rendszer mellett. A TM-T88VI támogatja az együttes használatot, így a felhasználók több lépésben adhatnak hozzá webes és mobil POS-szolgáltatásokat, valamint választásuk szerint önállóan vagy párhuzamosan futtathatnak rendszereket.”

 

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkció lehetővé teszi a TM-T88VI számára, hogy közvetlenül a webes szerverről nyomtasson.  

 

A készülék támogatja az adatjelzőket (beacons) is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választás lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható tabletekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel is.

 

A TM-T88VI mérete megegyezik a TM-T88V számlanyomtatóéval, így a felhasználó a pult átrendezése nélkül válthat egy új rendszerre, ráadásul a készülék fekete és fehér színben is elérhető, hogy bármilyen stílusú üzletben, bárban vagy étteremben helyet kaphasson.

 

A TM-T88VI nyomtató 2016 júniusától érhető el.

 

Főbb jellemzők

 • Csúcstechnológiájú számlanyomtató mobil csatlakoztathatósággal, gyors nyomtatási sebességgel és kiemelkedő megbízhatósággal
 • Tökéletes választás az olyan kiskereskedők számára, akik a mobil POS-megoldásokat a hagyományos PC-alkalmazásokkal szeretnék kombinálni
 • Az Epson ePOS-technológiának köszönhetően webes alkalmazásokból és okoseszközökről is nyomtathat
 • USB-ről és hálózatról (ePOS) is nyomtathat – ideális a mobil ePOS-megoldások felé elmozduló kiskereskedők számára
 • Nyomtatási sebessége akár 350 mm/mp
 • A többféle szürkeárnyalatú nyomtatással pontosabban jelenítheti meg a logókat és a képeket
 • A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkcióval közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtathatja az adatokat
 • Támogatja a HTTPS protokollt a biztonságos, teljes körű adattovábbítás érdekében
 • A papír visszaléptető funkcióval a felhasználó hatékonyan takaríthat meg papírt
 • Sokféle eszközzel ellátott, az egyszerű és költséghatékony használatot támogatja 
 • Elérhető fekete vagy fehér színben, amely megfelel az üzlet vagy az étterem dekorációjának, továbbá választhat a Bluetooth- vagy Wi-Fi-kompatibilis modellek közül

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59