Izgalmas bejelentések a Microsoft globális partnerkonferenciáján

forrás: Prím Online, 2016. július 13. 15:55

Hétfőn vette kezdetét a Microsoft idei globális partnerkonferenciája Torontóban. Az eseményt Satya Nadella, a Microsoft elnök-vezérigazgatója nyitotta meg, aki előadásában kifejtette, hogy a Microsoft partnerei hogyan tudják megragadni a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket, hogy a digitális változás élére állhassanak iparágtól és vállalkozási mérettől függetlenül.

Néhány kiemelkedő bejelentés az eseményről:

  • A Windows 10 Enterprise előfizetéses formában is elérhető lesz.
  • A vállalatok által jól ismert és kedvelt üzleti operációs rendszer továbbfejlesztett változata, a Windows Server 2016 az őszi Microsoft Ignite konferencián mutatkozik be.
  • A Facebook világszerte 13 000 dolgozója számára biztosítja az Office 365 csomagot, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a munkavégzésüket és elősegítse az innovatív megoldások megalkotását.
  • A Microsoft az év végén mutatja be a Secure Productive Enterprise következő generációs vállalati megoldást, amely az Office 365, a Windows 10 Enterprise, valamint az Enterprise Mobility + Security legjobb tulajdonságait ötvözi majd.
  • Általánosan elérhető az Azure SQL Data Warehouse, amely széles réteg számára teszi hozzáférhető a vállalati adattárházak nyújtotta üzleti előnyöket az adatvezérelt döntéshozatal terén.
  • Az IBM a legújabb Surface viszonteladó partner, személyre szabott üzleti megoldásokat nyújtva többek között a pénzügyi, állami és egészségügyi szektornak is.

A legfontosabb bejelentések részletei elérhetőek a Worldwide Partner Conference weboldalán valamint a következő blogbejegyzésben.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09