Izgalmas bejelentések a Microsoft globális partnerkonferenciáján

forrás: Prím Online, 2016. július 13. 15:55

Hétfőn vette kezdetét a Microsoft idei globális partnerkonferenciája Torontóban. Az eseményt Satya Nadella, a Microsoft elnök-vezérigazgatója nyitotta meg, aki előadásában kifejtette, hogy a Microsoft partnerei hogyan tudják megragadni a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket, hogy a digitális változás élére állhassanak iparágtól és vállalkozási mérettől függetlenül.

Néhány kiemelkedő bejelentés az eseményről:

  • A Windows 10 Enterprise előfizetéses formában is elérhető lesz.
  • A vállalatok által jól ismert és kedvelt üzleti operációs rendszer továbbfejlesztett változata, a Windows Server 2016 az őszi Microsoft Ignite konferencián mutatkozik be.
  • A Facebook világszerte 13 000 dolgozója számára biztosítja az Office 365 csomagot, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a munkavégzésüket és elősegítse az innovatív megoldások megalkotását.
  • A Microsoft az év végén mutatja be a Secure Productive Enterprise következő generációs vállalati megoldást, amely az Office 365, a Windows 10 Enterprise, valamint az Enterprise Mobility + Security legjobb tulajdonságait ötvözi majd.
  • Általánosan elérhető az Azure SQL Data Warehouse, amely széles réteg számára teszi hozzáférhető a vállalati adattárházak nyújtotta üzleti előnyöket az adatvezérelt döntéshozatal terén.
  • Az IBM a legújabb Surface viszonteladó partner, személyre szabott üzleti megoldásokat nyújtva többek között a pénzügyi, állami és egészségügyi szektornak is.

A legfontosabb bejelentések részletei elérhetőek a Worldwide Partner Conference weboldalán valamint a következő blogbejegyzésben.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52