Újabb Samsung AddWash mosógépek érkeznek

A Samsung kombinált mosó-szárítógép és keskeny modellekkel bővíti nagysikerű AddWash mosógép-termékcsaládját

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 25. 09:19

A Samsung Electronics két új AddWash modellcsaládot jelentett be, amelyekkel az IFA 2016 kiállításon találkozhat először a nagyközönség. Az új mosó-szárítógép és keskeny modellek bevezetését a tavalyi kiállításon bemutatott WW8500-as AddWash mosógép iránti rendkívül magas vásárlói igény előzte meg. Az új modellekkel a felhasználók az AddWash készülékek kivételes szolgáltatásait szélesebb termékskálán élvezhetik.

Az eredeti AddWash funkció átalakította a mosás addig elterjedt folyamatát, mert megoldást kínált arra a gyakran előforduló kellemetlenségre, hogy a mosás elindítása előtt sokan elfelejtenek minden egyes mosnivalót a gépbe helyezni – legyen szó akár egy ruhadarabról vagy éppen egy adagnyi öblítőről. A Samsung AddWash mosógépek megjelenésük óta rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, köztük számos, a globális média által odaítélt innovációs díjjal. Az AddWash mosógépek tulajdonosai ugyanolyan lelkesedést mutatnak, mint a díjak kiosztói: a Samsung által végzett kutatás szerint a felhasználók 92 százaléka kedveli azt a lehetőséget, hogy az AddWash ajtóval a mosási ciklus közben is hozzáadhatnak ruhákat, illetve tisztító- és öblítőszereket. A felhasználók 97 százaléka szerint a készülék nagyszerű mosási teljesítményt nyújt, és 98 százalékuk nagyon elégedett az AddWash mosógépével.

 

„Az AddWash nyújtotta megoldás továbbra is nagy hatással van az európai vásárlókra, és örömmel jelentjük be a forradalmi funkcióval ellátott készülékek egy szélesebb skáláját” – mondta el BS Seo, a Samsung Electronics vezérigazgató-helyettese. „A szolgáltatás egyedi és kényelmes segítséget nyújt a modern, elfoglalt családok számára, és az általunk kínált további iparágvezető mosógép-funkciókkal és újításokkal párosítva verhetetlen kombinációt alkot.”

 

AddWash mosó-szárítógép

Az új AddWash kombinált mosó-szárítógép két változatban lesz elérhető: WD6500K és WD5500K. A kiemelkedően hasznos AddWash megoldást mindkét modell esetében az Air Wash funkció egészíti ki, amely kizárólag felhevített levegőt használ a ruhák illatosításához és tisztításához. A ruhák így nincsenek kitéve a hagyományos mosás során fellépő megterhelésnek, és víz vagy mosószer használata nélkül frissíthetők fel. Az AddDoor ajtó a szárítási ciklus során is használható, ami nagy segítség olyan ruhadarabok esetén, amelyeknél csak vegytisztítást szabad használni; a családok így pénzt takaríthatnak meg, és visszafoghatják tisztítási kiadásaikat.

 

 

A WD6500K 9 kg-os kapacitással rendelkezik, valamit a Samsung széles körben elismert Ecobubble technológiáját is alkalmazza, mely alacsony hőmérséklet mellett is hatékony folteltávolítást tesz lehetővé. Ez a funkció megkönnyíti a folyamatot, melynek során a mosószer buborékokká válik, így gyorsabban hatol át az anyagokon, és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket – és közben még energiatakarékos és ruhakímélő is. A kombinált modell Super Speed funkciója további hasznos idővel rövidíti le a házimunkát. Ez a megoldás egyrészt nagysebességű vízsugarak használatával (Speed Spray) csökkenti le a mosási időt, másrészt a ruhaterhelés függvényében növeli a forgási sebességet, így felgyorsul a centrifugálás. Mindennek hála egy teljes mosás 59 perc alatt elvégezhető. A WD5500K 9 kg-os, 8 kg-os és 7 kg-os változatban is kapható, Ecobubble és Bubble Soak funkciókkal is felvértezve. 

 

AddWash Slim a modern városi életformához

A Slim termékcsaládba három sorozat tartozik: a WW6500K, a WW5500K és a WW4500K. Mindhárom az ágazatban elérhető legkeskenyebb kialakítást kapta a töltőkapacitás széles skálája mellett: 6 kg-os, 7 kg-os, 8 kg-os, illetve 9 kg-os változat is elérhető lesz. Mindegyik modell tökéletesen megfelel a modern városi életformának, ahol a beltéri helytakarékosság elsődleges fontosságú. Mindegyik készülékben helyet kapott az Ecobubble technológia és a Bubble Soak funkció is. Ez utóbbi egy extra fázissal bővíti a normál mosási ciklust, és a rendkívül szennyezett ruhákat aktív hab áztatja; így fellazulnak a foltok és szennyeződések, és sokkal hatékonyabbá válik a mosás későbbi része.

 

Az AddWash ajtó mellett ezek a modellek a Samsung digitális inverter motorját is tartalmazzák, amely garantálja a hosszú távú teljesítmény, a tartósság, a minimális működési zaj és a kiemelkedő energiatakarékosság kombinációját. A Samsung Smart Check automatikus funkciója pedig a problémák korai észlelésével és meghatározásával leegyszerűsíti a hibakeresést, és az okostelefonos alkalmazáson keresztül egyszerű hibaelhárítási tanácsokat is ad. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52