2 az 1-ben: tanulj és szórakozz a Dell készülékeivel!

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 14. 08:37

A nyári szünet után sosem egyszerű visszarázódni az iskolai életbe, viszont a Dell hasznos funkciókkal ellátott készülékei segítenek ebben.

A legjobb tanulópartner

Számítanak a jó jegyek? Akkor ajánlunk egy okos megoldást! Kompakt méretüknek és kis tömegüknek köszönhetően a Dell Inspiron 5000 2 az 1-ben laptopokat könnyedén magaddal viheted az órákra is. A karcsú, de határtalan lehetőségeket kínáló modell 13 hüvelykes változata elfér akár a kistáskádban is, ám ha rendszeresen több alkalmazást futtatsz egyszerre, akár 15 colos méretben is választhatod. Ha alulmaradtál a konnektoros helyekért folyó versenyben, akkor sem kell kétségbe esned: az akkumulátor  akár több egymást követő előadást is kibír. Sőt, ha épp sötétebb van a teremben, és félhomályban kell jegyzetelned, a billentyűzet háttérvilágítása segítségedre lesz.

 

 

Lakótársnak sem utolsó

A Dell 2 az 1-ben laptopok otthon is jó szolgálatot tesznek. Készíts rajta prezentációt vagy írd meg a beadandódat laptop módban, vacsorakészítés közben pedig használd sátor módban, hogy biztos ne felejts ki egyetlen hozzávalót sem! Az infravörös kamerával és a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással sosem volt még ilyen egyszerű bejelentkezni a gépedbe, így ha egy hosszú nap után kikapcsolódásra vágysz, nézd kedvenc sorozataid kényelmesen - az ágyban! 

 

Ha gamer-szív dobban benned

Ha a te kedved is borús novemberben, próbáld ki a legújabb játékokat az új XPS Towerrel, amit kifejezetten játékosoknak készítettek: ellenállhatatlanul gyors és könnyen bővíthető. Játssz maximum grafikán, az NVIDIA videókártyának nem fog gondot okozni! A gép harc közben is csendes marad, és több, játékkal töltött óra után sem melegedik túl. Ha pedig kipróbálnál valami egészen újat, akkor van egy jó hírünk! Az XPS Tower, párjával, az XPS Tower VR-ral egyetemben VR (virtuális valóság) technológiára is alkalmas, és kompatibilis az Oculus és HTC Vive eszközökkel. Használd a szemüveget és a kontrollereket, és élvezd a lenyűgöző 3D-s játékélményt!

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59