Az ideális új munkatárs

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 15. 08:01

Újra ősz, és a szabadság végeztével neked is vissza kell rázódnod a munkás mindennapokba? Lepd meg magad egy új laptoppal, és te leszel a tárgyalások sztárja!

Bevetésre készen

Meetingek sora vár, amint visszatérsz? Esetleg videokonferenciákba is be kell kapcsolódnod? A Dell Vostro 3558 a HD webkamerának köszönhetően szuper minőségű képet nyújt, a Waves MaxxAudio rendszer pedig tiszta hangzást biztosít. Nem kell sokat bíbelődni a kivetítéssel sem, hiszen a projektorok és a külső monitorok is egyszerűen csatlakoztathatók. Mi több, a laptop terhelés alatt is csöndesen használható, így nem kell kényelmetlenül érezned magad a zaj miatt! A megbeszélések után a lazításra is szánj időt, és mutasd meg a kollégáknak a nyaraláson készült fotókat! A nagyméretű képek tárolása sem okoz többé kihívást, hiszen a modellt akár 1TB-os merevlemezzel is választhatod. 

 

Úton útfélen

Ha reggeltől estig úton vagy a munkád miatt, különösen fontos, hogy az akkumulátor sokáig tartson. Nyugodtan koncentrálj az igazán fontos dolgokra, mert ez a modell több órát is kibír úgy, hogy nem vagy konnektor közelében. Ráadásul a Dell Vostro 3558 elegáns, modern és profi megjelenést biztosít a fontos pillanatokban. Sőt! A gép mikrocsíkos borítása ellenáll a karcolásoknak, így akkor sem sérül, ha csak bedobod a táskába, és már indulsz is a következő tárgyalásra.

 

 

Végre pihenés!

Egy fárasztó nap után nincs is jobb, mint megnézni egy jó filmet. A 15,6 colos tükröződéscsökkentő bevonatú kijelzőt akár FullHD felbontásban is választhatod, így az esti házimozihoz már csak a pattogatott kukoricát kell beszerezned. Kell ennél több?

 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Profi tippek a tudományos anyagok hatékony olvasásához BOOX tabletekkel

A tudósoknak, kutatóknak és diákoknak a kutatási cikkek olvasása olyan, mintha egy tudástornyot építenének. Minden tégla egy-egy információt képvisel, amit alaposan megvizsgáltak, hogy biztosítsák a zökkenőmentes integrációt a teljes szerkezetbe. Tekintettel az információsűrűségre, a tudományos művek olvasása mindig tanulságos, ugyanakkor megterhelő. A produktivitás javításához megfelelő módszerekre és eszközökre van szükségünk.

2024. május 24. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17