Az ideális új munkatárs

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 15. 08:01

Újra ősz, és a szabadság végeztével neked is vissza kell rázódnod a munkás mindennapokba? Lepd meg magad egy új laptoppal, és te leszel a tárgyalások sztárja!

Bevetésre készen

Meetingek sora vár, amint visszatérsz? Esetleg videokonferenciákba is be kell kapcsolódnod? A Dell Vostro 3558 a HD webkamerának köszönhetően szuper minőségű képet nyújt, a Waves MaxxAudio rendszer pedig tiszta hangzást biztosít. Nem kell sokat bíbelődni a kivetítéssel sem, hiszen a projektorok és a külső monitorok is egyszerűen csatlakoztathatók. Mi több, a laptop terhelés alatt is csöndesen használható, így nem kell kényelmetlenül érezned magad a zaj miatt! A megbeszélések után a lazításra is szánj időt, és mutasd meg a kollégáknak a nyaraláson készült fotókat! A nagyméretű képek tárolása sem okoz többé kihívást, hiszen a modellt akár 1TB-os merevlemezzel is választhatod. 

 

Úton útfélen

Ha reggeltől estig úton vagy a munkád miatt, különösen fontos, hogy az akkumulátor sokáig tartson. Nyugodtan koncentrálj az igazán fontos dolgokra, mert ez a modell több órát is kibír úgy, hogy nem vagy konnektor közelében. Ráadásul a Dell Vostro 3558 elegáns, modern és profi megjelenést biztosít a fontos pillanatokban. Sőt! A gép mikrocsíkos borítása ellenáll a karcolásoknak, így akkor sem sérül, ha csak bedobod a táskába, és már indulsz is a következő tárgyalásra.

 

 

Végre pihenés!

Egy fárasztó nap után nincs is jobb, mint megnézni egy jó filmet. A 15,6 colos tükröződéscsökkentő bevonatú kijelzőt akár FullHD felbontásban is választhatod, így az esti házimozihoz már csak a pattogatott kukoricát kell beszerezned. Kell ennél több?

 

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Melyik illik jobban hozzád: laptop vagy PC?

Vásárlás előtt sokan felteszik a kérdést: laptopot vagy asztali PC-t válasszanak? Ahhoz, hogy a megfelelő döntést meg tudd hozni, néhány fontos kérdést mérlegelni kell. 

2021. július 23. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53