Az Epson bővíti piacvezető POS-nyomtatóinak választékát

forrás: Prím Online, 2017. január 20. 11:23

Az Epson, Európa vezető POS-nyomtató gyártója bemutatta POS-nyomtatócsaládjának legújabb tagját, a TM-T88VI iHub készüléket. 

Ez a korszerű számlanyomtató új funkciók ugyanolyan választékát kínálja, mint a közelmúltban bemutatott TM-T88VI, de a hozzáadott csatlakoztatási lehetőségek a perifériák telepítését és töltését is lehetővé teszik. A TM-T88VI iHub készülék egyaránt könnyedén használható a hagyományos, PC-alapú POS-rendszerekkel és az egyre népszerűbb webes és mobil megoldásokkal. A készülék így ideális választás azoknak az üzlet-, bár- és étteremtulajdonosoknak, akik új kapcsolatteremtési lehetőségeket keresnek ügyfeleikkel, illetve azok számára is, akik kombinált vagy hagyományos megoldásokat alkalmaznának.

 

Flórián Medárd, az Epson Magyarország  kiemelt ügyfélmenedzsere elmondta: „A TM-T88VI iHub a TM-T88VI készülék összes kiemelkedő tulajdonságával rendelkezik és számos módon képes csatlakozni a különböző  eszközökhöz és tölti is azokat. Kevés az olyan eszköz, amely a webes megoldásokkal, táblagépekkel és a számítógépekkel egyaránt együttműködik, és ami a viszonteladók, éttermek és bárok számára ennyi lehetőséget biztosítana a POS rendszerek futtatására.”

 

A sokoldalúság mellett a TM-T88VI iHub kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 350 mm/mp-es nyomtatási sebességgel, és az Epsontól megszokott megbízható működéssel. A fordított papíradagolási funkcióval a felhasználó papírt takaríthat meg anélkül, hogy ez hatással lenne a teljesítményre, így csökkentheti a költségeket és a papírveszteséget is.

 

A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkció lehetővé teszi a TM-T88VI iHub számára, hogy közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtasson.  

 

A készülék támogatja a web jelzőket (beacons) is, amelyek segítik a mobileszközöket a legközelebbi nyomtató megtalálásában, így ideális választás lehet a több nyomtatót is tartalmazó POS-környezetben, míg az NFC-támogatásnak köszönhetően könnyedén párosítható táblagépekkel, okostelefonokkal és más mobileszközökkel is.

 

A TM-T88VI iHub mérete megegyezik a TM-T88V iHub számlanyomtatóéval, így a felhasználó a pult átrendezése nélkül válthat egy új rendszerre, ráadásul a készülék feketében és fehérben is elérhető, hogy bármilyen stílusú üzlet, bár vagy étterem berendezéséhez illeszkedhessen.

 

A TM-T88VI iHub nyomtató 2017. február 1-től lesz kapható 442 eurós áron.

 

 

Főbb jellemzők:

 • Csúcstechnológiájú számlanyomtató intelligens hub mobil csatlakozással, gyors nyomtatási sebességgel és kiemelkedő megbízhatósággal
 • Tökéletes választás az olyan kiskereskedők számára, akik a mobil POS-megoldásokat a hagyományos PC alkalmazásokkal szeretnék kombinálni
 • Az Epson ePOS-technológiának köszönhetően a felhasználók webes alkalmazásokból és okoseszközökről is nyomtathatnak
 • Pendrive és hálózatról (ePOS) is nyomtathat – ideális a mobil ePOS-megoldások felé elmozduló kiskereskedők számára
 • Négy USB-porttal rendelkezik, közülük eggyel pedig tabletet, vagy okostelefont is lehet tölteni.
 • Nyomtatási sebessége akár 350 mm/mp
 • A többféle szürkeárnyalatú nyomtatással a felhasználók pontosabban jeleníthetik meg a logókat és a képeket
 • A közvetlen nyomtatás a kiszolgálóról (Server Direct Print) funkcióval közvetlenül a webes kiszolgálóról nyomtathatja az adatokat
 • Támogatja a HTTPS protokollt a biztonságos, teljes körű adattovábbítás érdekében
 • A fordított papíradagolási funkcióval a felhasználók hatékonyan takaríthatnak meg papírt
 • Egyszerű és költséghatékony használatot támogató, sokszínű eszközök
 • Elérhető fekete vagy fehér színben, így illeszkedik a különböző helyiségek, üzlet vagy étterem berendezésének.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59