A Star Wars és az Ügyfélkapu is befolyásolta az online szexpartner-keresők forgalmát

forrás: Prím Online, 2017. január 29. 10:03

2016-ban közel 20%-kal nőtt a magyar online szexpartner-keresők száma az előző évhez képest – derült ki a legnagyobb hazai online szexpartner-kereső oldal, a Szexrandi.hu felméréséből, így az aktívan keresők száma megközelítette a 40 ezret.

Ők azok, akik nem csak beregisztráltak az oldalra, hanem többször használták is azt. Az érdekesebb viszont az, hogy ezt mikor tették. Vagy mikor nem.

 

A legaktívabbak a nyári hónapokban voltak az online szexpartner keresők, júliusban közel 200 ezerszer jártak az oldalon és átlag 11 percet töltöttek el azzal, hogy alkalmi partnert találjanak maguknak, vagy levelet írjanak a kiszemeltnek.

 

Az olimpia ideje alatt kiugró volt az oldal látogatottsága, 23%-kal többen kerestek szexpartnert, mint az év többi időszakában.

 

Legkevesebben április 23-án és december 24-én kerestek szexpartnert. A karácsonyi időpont nem meglepő, de vajon mi történt április 23-án? Egy érdekes hírt találtunk aznapról, ami elterelhette a figyelmet a szexről. Április 23-án szivárgott ki a Star Wars VIII. részének forgatókönyve. Elképzelhető, hogy emiatt esett volna aznap a szexre vágyók száma?

 

A labdarúgó eb viszont – a Szexrandi statisztikái alapján – jelentősen növelte az online szexpartnert keresők libidóját, a június 10-től egy hónapon át tartó világesemény alatt ugyanis 25%-kal többen kerestek partnert, mint általában. Érdekesség, hogy éppen az Európa Bajnokság egyik legjobb mérkőzése, a magyar-portugál volt az év második legforgalmasabb napja és ez a hét volt az év legforgalmasabbja is egyben.

 

De melyik lehetett a legtüzesebb nap tavaly? A statisztikákból ez is kiderült. 2016-ban december 16-án kerestek maguknak a legtöbben alkalmi kapcsolatot. Vajon mi történt azon a decemberi pénteken? Két érdekességet találtunk. Aznap jelent meg a minimálbér és a garantált bérminimum megállapításáról szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben, illetve ugyanezen napon a reggeli óráktól egészen délutánig nem működtek az elektronikus hivatali ügyintézést lehetővé tevő online rendszerek, azaz a magyarorszag.hu és az alá tartozó Ügyfélkapu sem, sőt aznap a személyes hivatali és telefonos ügyintézésben is jelentős fennakadásokról számoltak be. Úgy látszik, mindez már elég volt arra, hogy a magyarok a szexpartner kereséssel töltsék idejüket.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még „Sam Sung” sem tud ellenállni a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonjának

A HONOR az épp zajló IFA 2024-en mutatta be a HONOR Magic V3-at, és mindenkitől elismerő visszajelzéseket kapott – többek között Sam Sungtól is.

2024. szeptember 7. 15:50

A Lenovo úttörő AI-vezérelt készülékeket mutatott be az Innovation World 2024-en

A Lenovo Innovation World 2024 rendezvényen jelentette be legújabb fejlesztéseit, bemutatva számos mesterséges intelligencia által vezérelt AI PC eszközt, köztük a ThinkPad, ThinkBook, Yoga és IdeaPad laptopokat, amelyek átalakítják mind a vállalati, mind a fogyasztói felhasználói élményt. 

2024. szeptember 7. 13:46

Érkezik a HMD eddigi legbátrabb újítása

A Human Mobile Devices bemutatta az eddigi legforradalmibb készülékét: megérkezett a HMD Fusion. Az egyedi okostokokkal** kiegészíthető okostelefont teljesen a saját stílusodra szabhatod, és minden eddiginél könnyebben alakíthatod át vele a kedvenc, gyakran használt funkcióidat.

2024. szeptember 7. 11:59

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33