Az Alleeban mutatja be ügyfeleinek a virtuális valóságot a Telekom

forrás: Prím Online, 2017. szeptember 2. 13:07

Akár a szabadesés, sőt a repülés érzését is átélheti az Allee Bevásárlóközpont Telekom üzletében, aki együtt próbálja ki a Samsung VR szemüvegét és az Icaros elnevezésű mozgásfejlesztő eszközt.

A Samsung Magyarországgal együttműködve különleges élményt kínál most ügyfeleinek a Telekom: az Allee Bevásárlóközpontban található üzletében a Samsung Gear VR szemüvegek segítségével bárkit bevezetnek a virtuális valóságba. A VR élmény az Icaros nevű, eredetileg fitness célokra kifejlesztett, saját testsúllyal irányított eszközzel még tovább fokozható.

 

A Telekom üzletben kialakított Élménytérben bárki betekintést kaphat a 3D technológia világába és kipróbálhatja a VR-szemüveget és az Icarost, amely a virtuális valóságot a fitness-szel és a rekreációs célú mozgással elegyíti.  A két eszköz együttes használata látványosan és fizikailag is átélhetően mutatja be a virtuális valóság élményét az edzésfeladatoktól a szabadesés vagy épp a repülés illúziójáig. „Az Élménytér  kialakításával is hangsúlyozzuk elkötelezettségünket az innovatív, jövőbe mutató megoldások iránt. Szeretnénk, hogy  ügyfeleink személyesen is átélhessék a VR szemüveg nyújtotta teljesen újszerű, háromdimenziós élményt. Ez az eszköz forradalmasította a digitális játékok piacát, de a VR technológia rövidesen az ipar, a kereskedelem és a kommunikáció területén is alapvető változásokat fog hozni” – mondta el Gricser Péter, a Magyar Telekom személyes ügyfélkapcsolatok igazgatója.

 

Az Icaros mellett két 4D szék is várja az érdeklődőket, amely a jövő mozijának fontos eleme lesz majd. Ha felvesszük a VR szemüveget és beülünk a székbe, a virtuális élmény még életszerűbbé válik: a szék annak megfelelően mozgat, dönt vagy ráz bennünket, hogy éppen milyen tartalmat nézünk.

 

A Samsung Gear VR készülék, az Icaros és a 4D székek 2017. szeptember 1-től kezdve próbálhatók ki a Telekom Alleeban. Az érdeklődőknek javasolt a Telekom honlapján regisztrálni és időpontot foglalni.

 

A Samsung Gear VR készülék többféle modellje pedig megvásárolható a Telekom honlapján és üzleteiben.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59