Továbbfejlesztett festékszublimációs textilnyomtató az Epsontól

forrás: Prím Online, 2017. október 18. 11:53

Az Epson bemutatta új, SureColor SC-F9300 festékszublimációs textilnyomtatóját, amelyet elsősorban ruházat, textil és puha anyagból készült cégérek, valamint egyéb nyomtatott promóciós termékek gyors, nagy mennyiségű nyomtatásához terveztek. Ez az új, csúcskategóriás modell a meglévő SC-F9200-at váltja le az Epson bevált nyomtatási technológiájának továbbfejlesztésével, még kiemelkedőbb minőséget és megbízhatóságot nyújtva.

A vadonatúj Epson Precision Dot festékszublimációs technológia féltónusos modulja, Look-up table technológiája és Micro-weave szolgáltatása segítségével azonnal látható a különbség a nyomtatási minőségben, és használatával könnyedén juthat minőségi nyomatokhoz közvetlenül a használatbavételt követően. Mindeközben az Epson széles CMYK bemeneti profilja az UltraChrome DS tintákkal a lehető legszélesebb színskálát biztosítja, hogy a legösszetettebb tervek reprodukciója is pontos legyen.

 

Akár 108,6 m2/h-s nyomtatási sebességével az SC-F9300 egy teljes körű Epson-megoldást biztosít, amely nyomtatóból, tintákból, szublimációs papírokból és szoftverből áll, maximalizálva a rendelkezésre állási időt, javítva a papírfelvételt és más olyan megbízhatósági jellemzőket, amelyek segítségével kiküszöbölhetők az olyan gyakori problémák, mint a papír begyűrődése vagy a nyomtatófej által hagyott nyomok.

 

A SureColor SC-F9300 rendelkezik az Oeko-Tex Eco Passport minősítésével, és megfelelt a háztartási termékekre vonatkozó japán AZO-teszten, ami azt jelenti, hogy a nyomtatóval és az UltraChrome DS tinták használatával létrehozott ruházatot és textileket teljes biztonságban hordhatják felnőttek és gyermekek, ideértve a kisbabákat is.

 

 

Flórián Medárd az Epson Magyarország termékmenedzsere elmondta: „nagy kihívás felülmúlni egy olyan terméket, amely már most is hihetetlenül megbízható, nagyon gyors és kiemelkedő minőségű, de az SC-F9300-zal pontosan ezt sikerült megvalósítanunk. Gyorsabb, még jobban kezeli a különösen vékony hordozófelületeket, és még hatékonyabban képes elkerülni a papírbegyűrődést és más gyakori adagolási problémákat. Az Epson teljes körű megoldást nyújt – nyomtatókat, tintákat, hordozóanyagokat, szoftvert és támogatást –, mindezt úgy, hogy ezek együtt tökéletesen működjenek. Az egyszerű üzembe helyezéssel és működtetéssel ideális megoldást nyújt azon nyomtatással foglalkozó vállalkozásoknak, amelyek szeretnének továbblépni a festékszublimációs technológia irányába, vagy egy régebbi eszközt szeretnének leváltani.”

 

A SureColor SC-F9300 2017 októberétől érhető el, 7.735.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

A Philips Monitors szívet megdobogtató sebességet kínál az ívelt Evnia modellel

Az MMD, vezető kijelzőspecialista és a Philips Monitors márka licencpartnere büszkén jelenti be, az Evnia gaming monitor család új tagját, az Evnia 27M2C5200W modellt. Ez a funkciókkal telerakott monitor mindent megad a játékosoknak, amire szükségük van ahhoz, hogy bármilyen gaming forgatókönyvből a legtöbbet hozzák ki. A nagyobb immerzióért tágas, ívelt képernyővel, Fast VA panellel, 280 Hz képfrissítési sebességgel és villámgyors, 0,3 ms MPRT válaszidővel ez a kijelző egy nagyteljesítményű új szövetséges a játéktérben.

2024. július 19. 19:52

Az Epson új nyomtatóival növelhető a termelékenység és a képminőség

Az Epson globális technológiai vállalat két új 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóval egészíti ki az Európában is sikeres, legkeresettebb 64 hüvelykes festékszublimációs nyomtatóinak sorát. Az innovatív SureColor F9500 és SC-F9500H modellek a SureColor F9400 és SC-F9400H nyomtatókat váltják fel, és jelentős előrelépést kínálnak a termelékenység, a használhatóság és a képminőség terén.

2024. július 19. 11:40

Szigorodhat a piac: Két nyomtatóóriás fogott össze a cégekért és a környezetvédelemért

A legtöbb vállalkozás még ma is a papír alapú iratkezelést preferálja, ami egyrészt hatalmas terhet ró a környezetre, másrészt pedig olyan fejlesztést igényel a közeljövőben, ami fenntarthatóvá és hatékonnyá is teszi egyben az irodai működést. Ennek érdekében fogott össze két nyomtatóóriás, hogy a vállalkozások átállását megkönnyítsék.

2024. július 18. 11:36

A Philips Monitors bemutatja a legújabb Evnia gaming monitort

Új miniLED gaming monitor érkezett a Philips Evnia termékcsaládjába. A Philips Evnia 32M2N6800M számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek minden játékos élményét feldobja. 

 

2024. július 17. 13:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55