Ingyenesen letölthetővé tették a belső használatra szánt SAP Fiori témát

forrás: Prím Online, 2017. október 27. 11:57

Magyarországra is egyre jobban begyűrűzik a halloweeni láz, köszönhetően az amerikai alapokon nyugvó médiafogyasztásunknak. Van, aki ennek örül, van, aki kevésbé, sőt van olyan is, aki kifejezetten ellenzi ennek az ünnepnek a térhódítását.

A mindennapi munka sokszor monotonná válik, és szükség van egy kis változatosságra. Egy ilyen apróságon próbált meg segíteni az elmúlt hónapban a Netlife, egy informatikai cég. Egyik amerikai ügyfelének készített egy SAP Fiori témát, amit belső használatra szántak. Ezt az ünnep közeledtével olyan sokan töltötték le a szerverről, hogy úgy döntöttek, megosztják azt a nagyközönséggel is a kellemesen hátborzongató hangulatú alkotást.

 

A készítők tisztában vannak azzal, hogy ez nem fogja felváltani a munkahelyeken az alap SAP témát, de talán jól fog esni a változatosság bárkinek 1-2 hét erejéig.

 

Töltsék le, amíg lehet és „fogyasszák” egészséggel!

Kulcsszavak: Netlife SAP

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59