Nucleum hétportos USB-C elosztó MacBookhoz

forrás: Prím Online, 2018. január 9. 10:34

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – a CES kiállítás alkalmából bemutatta a Nucleum hétportos USB-C Hubot. Az elosztó ideális az újabb MacBookokhoz, mivel további USB-A és USB-C portokat, valamint HDMI és SD/micro SD kártyahelyeket biztosít a felhasználók számára. 

A Nucleum portjai az összes gyakori kiegészítőt kiszolgálják, pl. az egeret, a billentyűzetet, sőt akár a második monitort is. A felhasználók produktívabban dolgozhatnak, hiszen mind a hét portot egyidejűleg vehetik igénybe, sőt a MacBook töltésével párhuzamosan külső merevlemezt futtathatnak, és iPhone-jukat is tölthetik.

 

Az USB 3.0 portok és a wifi-eszközök (pl.: routerek, vezeték nélküli egerek és billentyűzetek) között néha elektromágneses interferencia lép fel. Az USB 3.0 adatspektrum által keltett szélessávú zaj hatással lehet a közelben működő, 2,4 GHz-en sugárzó vezeték nélküli rádióvevők működésére. Ennek elkerülése érdekében a Nucleum árnyékolása és különleges portelhelyezése enyhíti az elektromágneses interferenciát: az USB-portok árnyékoltak, az A és C típusú portok pedig nem egymás mellett, hanem ellentétes oldalon helyezkednek el. Ez csökkenti az interferencia esélyét, és nagyobb távolságot biztosít a portok között, hogy a különböző méretű csatlakozók és tápadapterek elférjenek egymás mellett. 

 

 

„Egyre nagyobb az igény az olyan kiegészítők iránt, amelyek több gazdagépet is képesek C típusú csatlakozókkal kiszolgálni. A Nucleummal egy olyan praktikus és hordozható, többfunkciós hub kialakítására törekedtünk, amely megfelel a felhasználók mobil igényeinek” – mondta Valentina Vitolo, a Kingston EMEA-régióiért felelős Flash üzletágigazgatója.

 

Az egyelőre az Egyesült Államokban kapható Nucleum az első negyedévben jelenik meg az Egyesült Királyságban és a Csendes-óceán ázsiai partvidékeinek egyes országaiban. Két év garancia jár hozzá, ingyenes műszaki támogatással. További információért látogasson el a www.kingstongo.com/nucleum oldalra.

 

 

 

A Nucleum jellemzői és műszaki adatai:

  • Több pixel: Nagyobb méretben kell dolgoznia? A Nucleum révén 4K felbontású HDMI-kimenettel is kiegészítheti noteszgépét.
  • Továbbított teljesítmény (power pass through): Nagyobb teljesítmény iPhone-hoz, Bluetooth fejhallgatókhoz és más eszközökhöz. 
  • Egyidejű használat: Az összes eszközt egyszerre szeretné használni? Nem probléma! Csatlakoztasson mindent, és máris indulhat a munka. 
  • Hordozhatóság: Ezt a kisméretű USB-C elosztót tényleg kényelmesen bárhová magával viheti.
  • Alkotóközpont: Az SD és a microSD kártyahelyeknek köszönhetően bárhol készíthet felvételeket, majd feltöltheti és szerkesztheti őket. 
  • Kompatibilitás: A Nucleum kompatibilis az új MacBookokkal.
  • Többportos adapter: Nem kell több dongle-t magával vinnie az eszközök csatlakoztatásához. 
  • Méret (kábel nélkül): 127 mm x 45 mm x 14,2 mm 
  • Méret (kábellel): 276,4 mm x 45 mm x 14,2 mm 
  • Súly: 92,4 g 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59