A Galaxy A7 Magyarországon október elejétől lesz elérhető

forrás: Prím Online, 2018. szeptember 20. 21:22

A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagját, a Galaxy A7 készüléket. „A Galaxy A7 okostelefonnal egy új, innovatív funkcióval bővül az A széria repertoárja."  – mondta el DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. 

A Galaxy A7 8 megapixeles, 120°-os ultraszéles lencsékkel kerül a boltokba, az ember szemével megegyező látószögű Galaxy A7-tel készült nagylátószögű fotókon éppen úgy örökíthető meg a világ, ahogyan azt látjuk. A 24 megapixeles és a mélységi lencsékkel felszerelt Galaxy A7 "élő fókusz" funkciója a bokeh effekt beállításával lehetővé teszi a mélységélesség szabályozását, hogy lenyűgöző fotók szülessenek. A Galaxy A7 24 megapixeles lencséje 4 pixel összetömörítésével automatikusan több fényt enged be alacsony fényviszonyok mellett is.
 

A Galaxy A7 a legjobbat hozza ki abból, amit lát. A Samsung intelligens "jelenetoptimalizálójának" segítségével a kamera kategorizálja a fénykép témáját és az azonnali képminőség-optimalizálás érdekében ennek megfelelően módosítja a szín, a kontraszt és világosság beállításait.
 
 
A Galaxy A7 24 megapixeles elülső kamerájával és állítható LED-vakujával többé nem kell a tökéletes megvilágítás miatt aggódni. Készíthetünk szelfiket bokeh effekttel a ‘Szelfi-fókusz’ beállítás segítségével és utánozhatjuk a professzionális stúdiók megvilágítását a Pro Lightning Mode-dal! Fejezd ki személyiséged AR emojikkal és előnyös szűrőkkel!
 
A 6 colos Super AMOLED kijelzővel érkező Galaxy A7 zavartalan, lenyűgöző képi élményt, a Dolby Atmos technológia pedig lélegzetelállító hangzást biztosít és átfogó, mindent körülölelő hangtechnikával teszi szórakoztatóvá a használatot. A Galaxy A7 a stílus terén sem köt kompromisszumot, a még kényelmesebb fogás érdekében prémium üveg kialakítással, lekerekített szélekkel és oldalsó ujjlenyomat olvasóval érkezik. A Galaxy A7 három stílusos verzióban, kék, fekete és arany színekben érhető el, így mindenki megtalálja az egyéniségéhez és személyiségéhez leginkább passzoló modellt. A Galaxy A7 okostelefonok a Bixby és a Samsung Health alkalmazásokkal teszik még kényelmesebbé a használatot.
 
A Galaxy A7 Magyarországon október elejétől lesz elérhető 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.
 
A Galaxy A7 készülékekről további információ a news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com vagy a www.samsung.com/galaxy oldalon érhető el.
Kulcsszavak: Galaxy A7 Galaxy Samsung

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17