A Széllessáv Világfórumon debütál a Zyxel MPro Mesh megoldása

forrás: Prím Online, 2019. október 15. 14:09

A tajvani Zyxel ma bejelentette, hogy a WiFi 6 portfolióját egy teljesen új menedzselt vezeték nélküli megoldással bővíti ki. Az MPro Mesh-re keresztelt jellemző mellett a 10G PON is megjelenik az eszközökben, így a szolgáltatók kiaknázhatják a hálózatukban rejlő teljes potenciált, és multi-gigabites kapcsolatot nyújthatnak ügyfeleiknek. A megoldást a ma induló amszterdami Szélessáv Világfórumon (BBWF) mutatják be.

 

A WiFi 6 minden telepítési környezetben helyt áll

A multi-gigabites WiFi-t nyújtó megoldás több eszközt is képes egy időben kiszolgálni, így a Zyxel kibővített WiFi 6 portfoliójának kínálata most már magába foglalja a DSL, Ethernet, Aktív száloptika, PON, és jelerősítő modellek választási lehetőségét, amivel rendkívül széles alkalmazási terület nyújt a telepítési környezetek tekintetében. Ugyancsak most debütál a világon először a Zyxel MPro Mesh megoldása, amely a menedzselt WiFi megoldásuk már bevált képességeit kombinálja az EasyMesh ipari szabvánnyal, így mindent lefedő, nagy teljesítményű WiFi kapcsolatot képes nyújtani, még az eddiginél is nagyobb mesh hardver kompatibilitással.

 

„Ahogy a felhasználók egyre több eszközzel rendelkeznek, a sávszélességgel kapcsolatos elvárások is exponenciálisan növekednek, a szolgáltatók hálózatainak lépést kell tudni tartani az ügyfeleik elvárásaival” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője. Hozzátette: „A megoldásaink legújabb szériáját kifejezetten erre a célra hoztuk létre. Az ultra-gyors, teljes otthonra kiterjedő WiFi lefedettségtől kezdve a gigabites kapcsolódáson keresztül a menet közbeni zökkenőmentes kapcsolatig mindent biztosítunk, amire a szolgáltatóknak szüksége van ahhoz, hogy multi-gigabites élményt nyújthassanak az ügyfeleiknek – bárhol is legyenek.”

 

 

 

Bővülő kapacitás a 10G PON jellemzőnek köszönhetően 

A Zyxel azt is bemutatja, hogy a szolgáltatók hogyan tudnak még több kapacitásra szert tenni a valódi gigabites kapcsolaton keresztül a teljesen új 10G PON Optikai Végpont (OLT) és a 10G PON Optikai Hálózati Terminál (ONT) segítségével. Emellett a szolgáltatók a gigabites szélessávot olyan területekre is kiterjeszthetik, ahol a gazdaságos száloptika nem megoldható, a legújabb G.fast 212 MHz Elosztó Pont Egység (DPU) segítségével. 

 

 

 

5G NR állandóhelyű WiFi hozzáférés a vezetékes vonal helyettesítésére

Az 5G-hez tartozó eszközök, szolgáltatások és telepítési környezetek széles skálájának támogatására a Zyxel 5G New Radio (NR) szintén bemutatásra kerül. Ezek a megoldások a Zyxel átfogó, állandóhelyű vezeték nélküli hozzáférés (FWA) portfoliójának részét képezik, amelyek multi-gigabites sávszélességet szolgáltatnak a meglévő mobil hálózatokon keresztül.

 

A Zyxel is részt vesz a Hollandiában, Amszterdamban megrendezésre kerülő 2019-es Szélessáv Világfórumon, október 15. kedd és október 17. csütörtök között az F38-as standon találhatóak meg. További információért kérjük látogasson el a bbwf.zyxel.com oldalra. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53