Számos 2019-es és 2018-as modellén bővíti kínálatát az LG

forrás: Prím Online, 2020. február 5. 15:04

Az LG Electronics (LG) azután, hogy a CES-en bemutatta Apple TV applikációval felvértezett idei okostévé-kínálatát, a 2019-es modellév számos típusa esetében szintén elérhetővé teszi ezt az alkalmazást, több mint 80 országban. A főmenüből könnyen elérhető Apple TV alkalmazással az LG okostévék tulajdonosai egyszerűen előfizethetnek az Apple új szolgáltatására, az Apple TV+-ra, így olyan népszerű, az Apple Originals kínálatába tartozó tartalmakat nézhetnek, mint a The Morning Show, a See, a Servant vagy éppen a Little America. 

Az Apple TV alkalmazás segítségével a felhasználók számos Apple TV csatornára is előfizethetnek, amivel prémium minőségű, reklámmentes, online és offline egyaránt elérhető, bármikor hozzáférhető videószolgáltatásokat használhatnak, továbbá kezelhetik iTunes videógyűjteményüket, illetve több mint 100.000 filmet és tévéműsort kölcsönözhetnek ki vagy vásárolhatnak meg. Elég egyetlen kattintás az LG Magic Remote távirányítójával, és már indulhat is a szórakozás.

 

 

Az Apple TV ideális kiegészítője az LG televízióinak, hiszen a kínálatban a Dolby Vision tartalmak bőséges választéka található meg. Az LG az elsők között kezdte használni a Dolby technológiáját és a legkorszerűbb tévéi is támogatják a Dolby Vision formátumot, amivel a tévénézők a lehető legteljesebb képi élményt, élénk színeket, nagyobb színmélységet és hihetetlenül valósághű hangzást kapják.

 

Az LG 2019-es modellévének tévéi támogatják az Apple AirPlay 2-t is, amelynek révén a felhasználók a televíziójukkal közvetlenül megoszthatják vagy tükrözhetik iPhone-juk, iPadjük vagy Mac számítógépük tartalmait. A tévék zenelejátszásra szintén alkalmasak, továbbá szinkronizálhatóak más, a lakásban található AirPlay 2 kompatibilis hangszórókkal is. Az Apple HomeKit szintén a támogatott készülékek között van, így a felhasználók könnyen és biztonságosan irányíthatják tévéjüket az iPhone-on vagy az iPaden futó Home applikáción keresztül, illetve hangvezérléssel, a Siri digitális asszisztenst utasítva.

 

A 2019-es modellév LG tévéi közül mostantól az összes OLED televízió, valamint az SM9X és az SM8X sorozatba tartozó NanoCell készülékek felhasználói élvezhetik az Apple TV, az AirPlay 2 és a HomeKit szolgáltatásait, illetve még februárban csatlakoznak ehhez a körhöz az UM7X és az UM6X sorozatba tartozó UHD tévék is. Az Apple TV alkalmazás és az Apple TV+ már kezdetektől elérhető a 2020-as modellév televízióin, a 2018-as készülékek pedig ez év során kapják meg ezeket a funkciókat, egy firmware-frissítés keretében.

 

„Az LG továbbra is azon dolgozik, hogy a csúcsminőségű képi megjelenítést és magas fokú felhasználói kényelmet támogató technológiai innovációkon keresztül a legjobb otthoni szórakoztatási élményt kínálja” — mondta Park Hyoung-sei, az LG szórakoztató elektronikai üzletágának elnöke. „Azzal, hogy még több tévé esetében válik elérhetővé az Apple TV alkalmazás és az Apple TV+, újra bizonyítjuk elkötelezettségünket aziránt, hogy megfeleljünk vásárlóink elvárásainak és hozzáadott értékkel lássuk el termékeinket.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50