A TCL bemutatja a legújabb fejlesztéseit

forrás: Prím Online, 2020. március 6. 19:21

A TCL Communication bemutatja a vállalat legújabb mobilkijelző innovációit, a világ első feltekerhető és bővíthető kijelzős okostelefonját és a három felé hajtható tabletjét. Mindkét termék a TCL legújabb, dinamikus és rugalmas kijelző koncepciójához tartozik. Ezen felül a TCL és a TCL-CSOT kijelző gyártásban szerzett szakértelmét kiaknázó, széleskörű fejlesztési programjának részét képezi, amihez immár több mint három tucat termékdizájn tartozik.   

“A legújabb készülékekkel a TCL egyértelműen bebizonyította, hogy még mindig rengeteg lehetőség rejlik az új ötletekben, ha a rugalmas és hajtogatható kijelzőkre gondolunk, számunkra pedig döntő fontosságú, hogy a megszokottól eltérően gondolkozzunk, és élen járjunk az innováció területén” – mondta Shane Lee, a TCL Communication Globális termékközpontjának ügyvezetője. „Ezek az újítások azokat a kijelző technológiákat használják ki, amik már léteznek a teljes körűen integrált TCL ökoszisztémánkban, hiszen egy drasztikus kutatási és fejlesztési programon belül lehetőségünk nyílik újragondolni a mobilkészülékek fejlődésének jövőjét”.  

A hajtogatható készülékeken kívül a TCL új módszereket határozott meg a rugalmas AMOLED kijelző technológia előnyeinek kihasználására a világ legelső, feltekerhető okostelefonjának elképzelésével.  A mindössze 9 mm vastag, hordozható eszköz újragondolja a standard okostelefon kialakítását a feltekerhető AMOLED kijelzővel, ami a belső motorok segítségével egyetlen gombnyomással a 6,75 hüvelyk méretű képernyőt 7,8 hüvelykre nagyítja. Ez teljesen új felhasználói élményt nyújt, amihez hozzájárul a TCL által testre szabott, megosztott képernyő és a több feladatot ellátó felhasználói felület is. Használaton kívül a motoros meghajtású csúsztatott panel a továbbfejlesztett mechanikát használja a rugalmas kijelző elrejtéséhez.  A TCL feltekerhető kijelzőjű okostelefon áráról és piaci megjelenéséről később nyújtanak információt.  

Míg az összehajtható termékeket érintő fejlesztések nagy része az okostelefonokra összpontosult, a TCL úgy véli, hogy ezt a technológiát a még nagyobb képernyő élmény érdekében is ki lehet használni, ezért a vállalat a háromfele hajtható tablet elképzelésével szeretne élen járni, és ezzel egy új termékkategóriát megteremteni. A működő prototípus mindkét technológiáját, a DragonHinge és ButterflyHinge  technológiákat is alkalmazza, hogy egy 20:8:9 képarányú, 3K képernyő felbontású, 10 colos táblagépet 6,65 colos méretű készülékké lehessen összehajtani. Ez az első nagyképernyős tablet, amely két zsanérral biztosítja, hogy csak minimális rés maradjon az össze- és kihajtást követően, továbbá többdimenziós ragyogást kínál 3D holografikus kivitelben. A TCL kihajtható tablet áráról és piaci megjelenéséről később nyújtanak információt.  

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A spanyol energiaparkokban is a Smart-Ex 03–5G okostelefon digitalizálja a kommunikációt

A Cepsa, Spanyolország egyik legnagyobb integrált energiavállalata, két energiaparkot üzemeltet Dél-Spanyolországban. Az üzemek alkalmazottai évek óta a Pepperl+Fuchs termékekre támaszkodnak, hogy kommunikáljanak egymással és dokumentálják a napi feladatokat, például a karbantartást. Az 5G bevezetése új szabványokat teremtett a rendelkezésre állás, a hálózati lefedettség és a késleltetés tekintetében, lehetőséget teremtve arra, hogy a meglévő Smart-Ex 02 készletet fokozatosan cseréljék le a Pepperl+Fuchs gyújtószikramentes Smart-Ex 03 5G okostelefonjaira.

2024. május 30. 14:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52