7,68 TB kapacitású adatközponti SSD-ket mutatott be a Kingston

forrás: Prím Online, 2020. május 28. 14:47

A Kingston Digital bemutatta adatközponti meghajtóinak 7,68 TB* kapacitású változatát, melyek közül a Data Center 500R (DC500R) és 450R (DC450R) SATA modellek szállítását már meg is kezdte. A DC1000M 7,68TB U.2 NVMe szállítása pedig júniusban indul. A nagyobb tárkapacitású SSD-k szigorú szolgáltatásminőségi (QoS) követelményeket teljesítve, alacsony késleltetés mellett kiszámítható I/O-sebességet nyújtanak az NVMe és/vagy SATA technológiával működő adatközpontokban.

 

 

A Kingston 7,68 TB kapacitású adatközponti SSD-i 

DC500R:

  • Nagy olvasási teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz, például webkiszolgálókhoz, virtuális asztali infrastruktúrához, operatív adatbázisokhoz és valós idejű analitikához** készült, VMware Ready tanúsítással rendelkező SSD.
  • Az adatközponti követelményeket magabiztosan kielégítő I/O-sebesség és válaszidő (késleltetés) magas szintű teljesítményt biztosít a futó alkalmazásoknál és a felhasználói felületen.

 

DC450R:

  • Konkrét, célzott funkciócsomag nagy olvasási kapacitást igénylő alkalmazásokhoz, olyan adatközpontokra optimalizálva, ahol a felhasználók nem szeretnének sokat költeni drágább, nagy írási teljesítményű SSD-kre.
  • Tartalomszolgáltató hálózatokhoz, edge computing alkalmazásokhoz és különféle szoftveresen vezérelt tárolóarchitektúrákhoz kifejlesztve.

 

DC1000M: 

  • Üzem közben cserélhető, U.2 (2,5″) formai kialakítás, gördülékeny integráció a PCIe csatolófelülettel és U.2 hátlappal szerelt, legújabb generációs kiszolgálókkal és tárolótömbökkel.
  • Nagyvállalati funkciók, például végponttól-végpontig terjedő útvonalvédelem, áramveszteség elleni védelem (PLP) és az adatok megbízhatóságát javító távoli rendszerfigyelés (telemetria). 

 

A bootolható DC1000B NVMe-meghajtót, a vegyes feladatokhoz készült DC500M SATA SSD-t és a Server Premier DRAM termékeket kiegészítő három SSD-vel a Kingston a piac legátfogóbb kínálatát alkotta meg a fejlett, nagyvállalati kategóriájú adatközponti tárolómegoldásokból. 

 

 

„Az adatközpontok számára kínált nagykapacitású meghajtókkal a vállalatok nagyobb méretű tárhelyet hozhatnak létre változatlan alapterületen, ami a számítási felhő minden korábbinál gyorsabb ütemű terjedését látva fontos szempont. Adatközponti SSD-kínálatunk minden nagyvállalat igényeinek megfelel egészen a hiperskálázható kategóriáig, ugyanakkor a TCO alacsony szinten tartásához is hozzásegítjük a szervezeteket” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD-üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője. 

 

A DC500R, DC450R és DC1000M SSD-k az ipon.hu kínálatában lesznek hamarosan elérhetők Magyarországon. Öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár hozzájuk.

 

_______________________ 

* A flash-tárolóegységen megadott kapacitás egy része formázásra és egyéb funkciókra szolgál, így nem használható adattárolásra. Ezért a tároló tényleges rendelkezésre álló kapacitása kisebb a terméken megadottnál. További információ: http://media.kingston.com/pdfs/MKF_283.1_Flash_Memory_Guide_US.pdf

** A 7,68 TB-os változatra még folyamatban van a VMware Ready tanúsítás megszerzése.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17