További előnyök DIGIMobil előfizetőknek

forrás: Prím Online, 2020. november 10. 16:35

A DIGI a közelmúltban jelentette be 2021. január 1-től elérhető lakossági havidíjas tarifacsomagjait. A tarifacsomagok havidíja mellett a VoWifi technológiáján keresztül a DIGI és Invitel vezetékes és DIGIMobil irányba indított hívások forgalmi díj mentesek lesznek, ezzel további előnyöket biztosítva a DIGI és Invitel előfizetőknek. 

A mobiltelefonálás terén az előfizetők igényét figyelembe véve, a DIGI nemrégiben bejelentett, 2021. januártól elérhető lakossági tarifacsomagjai, a DIGIMobil PLUSZ, DIGIMobil MAX csomagok és a kiegészítő Junior opció forgalmi díj mentes hívás funkcióval egészültek ki belföldi, DIGI és Invitel vezetékes, valamint DIGIMobil irányba, amennyiben a hívást VoWifin keresztül indítják. A VoWifi (Voice over Wifi – Wifin keresztül történő hanghívás) technológiának köszönhetően az erre alkalmas telefonokkal nyílt Internet elérésű Wifi kapcsolattal rendelkező helyeken lehet hívást kezdeményezni és fogadni. Gyakorlati szempontól megközelítve ez annyit tesz, hogy a kedvező havidíjú lakossági tarifacsomagok választása esetén bármely VoWifi technológián keresztül indított DIGIMobil, valamint DIGI vagy Invitel vezetékes hálózat irányba történő hívás 0Ft/percért kerül kiszámlázásra. 

 

A VoWifi további előnyeihez tartozik a gyorsabb híváskapcsolás, SMS szolgáltatás hívás közbeni zavartalan küldés/fogadása és a magas hangminőség. Ezen felül a technológia lehetővé teszi a hanghívás és az adatforgalom egyszerre történő igénybevételét, valamint nagyobb lefedettséget biztosít Wifi-vel rendelkező helyeken, ahol ezt a forgalom lehetővé teszi. 

 

A VoWifi szolgáltatásról még több információ elérhető digi.hu/vowifi oldalon. A DIGI által kínált VoWifire alkalmas készülékek listája a digi.hu/ha-van-mar-keszuleke oldalon érhető el. 

 

A DIGI hálózat lefedettsége folyamatosan növekszik, hiszen a vállalat mindig arra törekedett és így tesz a továbbiakban is, hogy a lehető legkedvezőbb áron biztosítsa felhasználóinak magas színvonalú technológiai szolgáltatásait. A DIGI tervezett és ütemezett hálózatfejlesztési stratégiájának köszönhetően a lefedett települések listája hétről hétre növekszik, és amelyen található települések száma elérte a 650-et. A települések listájáról és a lakossági tarifacsomagokról további információ elérhető a digi.hu/mobil oldalon. 

Kulcsszavak: VoWifi Invitel DIGIMobil DIGI

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40