A tökéletes családbarát telefon: az új Nokia 1.4

forrás: Prím Online, 2021. február 7. 14:55

A HMD Global bejelentette legújabb okostelefonját, a Nokia 1.4-gyet. A márka legolcsóbb okostelefon-szériájának új tagja az eddigi legnagyobb, vékonykávás kijelzőjét kapta, ez 6,51”-esre nőtt. “Két gyermek édesapjaként pontosan tudom, milyen kihívásokkal néz szembe a legtöbb család, amikor az otthoni időtöltést kell megoldaniuk. Egy olyan telefont terveztünk számukra, ami az összes családtagnak tartogat előnyöket, de nem terheli meg különösebben a kasszát” – nyilatkozta Juho Sarvikas, a HMD Global termékfejlesztési vezetője.

A Nokia 1.4 dupla hátlapi kamerát kapott (a főkamerán kívül egy makro kamera is a hátlapra költözött), a Google Camera Go alkalmazásával kiegészülve pedig akár gyenge fényviszonyok mellett is jó minőségű fotókat készíthetünk. A Portré és az Éjszakai módok segítenek, hogy a családi fotókat örömmel vegyük elő a későbbiekben is, a háttérelmosás segítségével professzionális hatást keltve.

 

A fennmaradó szabad tárhelyről egy új visszajelző tájékoztatja a felhasználót, új, hasznos jelző tájékoztatja a felhasználót, míg a makrofotózás lehetősége közelebb hozza a tárgyakat, a kicsik élvezni fogják, hogy éles képeket készíthetnek a virágokról, bogarakról, vagy éppen az asztal mintázatáról.

 

A Nokia telefonok a strapabíróságukról híresek, nincs ez másként a Nokia 1.4 esetében sem. Ez a megfizethető készülék arra született, hogy nyugodtan kölcsönadhassuk a gyerekeknek is anélkül, hogy aggódnunk kellene, milyen állapotban kapjuk vissza.

 

A megbízhatóságról a Qualcomm lapkakészlete és az ujjlenyomat-szenzor gondoskodik, illetve a rendszeresen érkező biztonsági javítócsomagok. A készülék készen áll az Android 11 (Go verzió) érkezésére, így kívül-belül időtálló. Az előre telepített szülői felügyelet segítségével a Play Áruház alkalmazásait a szülők kontrollálhatják, így nyugodtak lehetnek akkor is, ha a gyerekek használják a készüléket.

 

A Nokia 1.4 2/32 GB-os kivitelben érkezik Magyarországra 2021 márciusában.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52