Ismerjük meg közelebbről a Crypto.com lényegét és hasznosságát

forrás: Prím Online, 2021. április 14. 10:46

Ebben a cikkben a Crypto.com bemutatása és ismertetése kapja a főszerepet. Úgyhogy ennek jegyében megvilágítjuk első körben a platform és ökoszisztéma lényegét, illetve a rajta keresztül igényelhető szolgáltatásokat is.

Majd rá fogunk térni a Crypto.com saját pénzére, hogy végül a kártyákról is szó essen. Úgyhogy őszintén bízunk abban, hogy a bejegyzés segítségével közelebbről is sikerül majd megismerni a Crypto.com által biztosított széles körű lehetőségeket.

 

 

Pontosan miben is rejlik a Crypto.com lényege?

 

A Crypto.com gyakorlatilag egy felhasználóbarát kriptofelület, változatos kriptopénzekkel kapcsolatos szolgáltatást kínálva és elérhetővé téve. A 2016-os évben volt az indulásuk, azóta pedig egészen szerteágazó szolgáltatási csomagot és ökoszisztémát sikerült alkotniuk.

 

Merthogy a Crypto.com keretei között egyaránt igénybe vehető a

 

  • Crypto.com applikáció;
  • Visa kártya és cashback program;
  • DeFi platform és DeFi tárca;
  • az árfolyamkövetési funkció;
  • a hitelezési és staking szolgáltatás;
  • a supercharger és derivatíva trading.

 

A Crypto.com mellett szólhat érvként, hogy a tárcája hozzáférést biztosít a privát kulcsunkhoz, emellett pedig jutalékok terén is kedvező választás. Nem véletlen, hogy a felhasználói bázisa meghaladja a százmillió főt.

 

CRO, avagy a Crypto.com saját kriptopénze

 

A CRO célja és egyértelmű jelentősége, hogy a Crypto.com ökoszisztémán belül funkcionáljon pénznemként. Főként azt hivatott egyébként elősegíteni, hogy a Crypto.com blokkláncon történő tranzakciókért fizetni tudjunk a segítségével.

 

Ennek ugyanis az lehet a hozzáadott értéke, hogy a CRO gyorsabban terjed és széles körű használat lesz rá jellemző. A teljes készletének a nagysága egyébként 30 milliárd. Ami pedig a gyenge pontját illeti, a kritikusok véleménye alapján most még a Crypto.com ökoszisztémán kívül nem igazán van bármiféle említésre méltó haszna.

 

A Crypto.com kártya jelentőségéről

 

Különböző kategóriába tartozó kártyákról van egyébként szó, amelyek egytől egyig különböző fokozatú stakelést tesznek lehetővé. A basic verzió a Midnight Blue. A saját kriptopénznek számító CRO stakelésében egyedül ezzel nem kell részt vállalni.

 

A maradék négyféle Crypto.com kártya esetében viszont CRO stakelők leszünk, a kedvezményekhez pedig legalább 5 ezer darab CRO stakelése szükséges. Maga a konkrét százalékos érték és mennyiség értelemszerűen kártyánként eltérő lehet.

 

Magyarul annak a mértéke is változik, hogy pontosan milyen CRO cashback jutalomban részesülünk. Úgymond a legkisebb kategóriába eső Crypto.com kártya esetében 1%-os értékre számíthatunk. Ami pedig a legmagasabb értéket illeti, ebben a kategóriában 8% visszatérítés jár a vásárlásaink után.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezek voltak a legnépszerűbb helyek és személyek az online médiában 2023-ban

Politikusok, sportolók, hazai és külföldi hírességek szerepelnek a leggyakrabban említett nevek között, amelyek megjelentek az online médiatérben 2023-ban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 népszerű médiafelület – televíziós csatornák, újságok, rádiók honlapjai, valamint hírportálok, közösségimédia-felületek, fórumok és blogok – elemzésével azt vizsgálta, kik álltak a hírek és a közbeszéd fókuszában, valamint azt is, hogy hazánk és a nagyvilág helyszínei közül melyek szerepeltek a legtöbbet.

2024. április 23. 19:24

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50