Philips Momentum, a világ első Xboxhoz tervezett monitora

forrás: Prím Online, 2021. június 23. 12:10

Az MMD vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja a világon az első Xboxhoz tervezett konzol gaming monitorját. A Philips Momentum Xboxhoz tervezett konzoljáték monitor az alapoktól kezdve úgy került felépítésre, hogy a legkiválóbb játékélményt biztosítsa az Xbox játékosok számára. 

Ez az Xboxhoz tervezett monitor adja az új mércét az Xbox játék világában. A HDMI 2.1 specifikáció integrálása lehetővé teszi a következő generációs konzoljátékot 4K felbontásban és gyors, 120 Hz-es frissítési sebességgel az ultra-tiszta kép és az ultra-zökkenőmentes játék teljesítmény érdekében. A következő szintre lépés érdekében a Philips monitors az Xbox csapatával együttműködve finomhangolta ezt az Xboxhoz tervezett képernyőt, hogy optimális validált Xbox Series X teljesítményt nyújtson a csatlakoztatása pillanatától kezdve. Az első modell a Philips Momentum Xboxhoz tervezett konzol gaming monitor sorozatból a páratlan immerziót nyújtó 55 hüvelykes (139,7 cm) modell.

 

 

A konzoljáték új határai

A televíziókkal ellentétben a Philips Momentum gaming kijelzőket  kifejezetten konzolokhoz tervezték, így a sokkal simább és valósághűbb játékélmény érdekében prioritást élvez az alacsony latencia és az alacsony input lag. A sorozat alacsony jelbemeneti késleltetése nagy előny a jelhibákra érzékeny videojátékoknál, hiszen lehetővé teszi, hogy a bemeneti jel gyorsabban jelenjen meg a képernyőn. A zászlóshajónak számító 55 hüvelykes Philips Momentum (559M1RYV) egy olyan speciális hangszórósort kapott, amelyet az innovatív tervezéséről és hangtechnikájáról világszerte ismert Bowers & Wilkins brit hangszórógyártó vállalat mérnökei terveztek és amely így teljessé teszi az élményt.

 

Xboxhoz tervezve

Az új Philips Momentum monitor Xboxhoz tervezett validált telesítményt nyújt ultra-tiszta 4K felbontással, legalább 120 Hz képfrissítési sebességgel, HDR-támogatással, DisplayHDR 1000 tanúsítvánnyal, a zökkenőmentes játék érdekében változó képfrissítési frekvenciával és az Always Low Latency játék funkcióval.  A csapat együttes erővel megalkotta az Xbox Game Módot, egy izgalmas funkciót kifejezetten az Xbox képminőségéhez kifejlesztve. A monitor átfogóan tesztelésre és hitelesítésre került a Microsoft és a TPV mérnökei által, biztosítva a tökéletes kompatibilitást és egyúttal az Xbox rajongók magas elvárásainak való megfelelést.  

 

„Az Xbox-nál mindig arra törekszünk, hogy rajongóink megválaszthassák, hogyan, mit és hol játsszák a kedvenc játékukat. A mai napon örömmel jelentjük be, hogy partnerségben vagyunk a Philips monitors-szal, hogy létrehozzuk az első Xboxhoz tervezett monitort, amely a rajongók számára egyedülálló kijelzőt kínál olyan technológiával és funkciókkal, amelyek a lehető legjobb Xbox Series X | S konzolos játékélményt nyújtják." - Matt Kesselring, az Xbox Hardware Partnerships igazgatója.

 

„A Philips Momentum piacra lépésével a konzol gaming terén vezető szerepet játszott és továbbra is játszik egy ilyen fontos partnerség révén. Lenyűgöző és magával ragadó, a Momentum konzol gaming monitorok a legjobbat hozzák ki az új Xboxból és annak funkcióiból, a legizgalmasabb és legteljesebb  gaming élmény érdekében." - Stefan Sommer, az MMD európai marketing és üzletvezetési igazgatója.

Designed for Xbox 55 hüvelykes 4K Philips Momentum konzoljáték monitor (559M1RYV)

 

Az új Xboxhoz tervezett Philips Momentum monitor a következők szerint lesz elérhető:

55 hüvelykes 4K, max. 144Hz, beépített Bowers & Wilkins hangszórósor, VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR 1000

Elérhetőség: 2021. augusztustól

Ajánlott fogyasztói ár: 1.399 EUR

 

Ez csak az első lépés az Xboxhoz tervezett konzol gaming sorozatból: a következő hónapokban további modellek is bejelentésre kerülnek. Mindeközben, köszönhetően az új HDMI 2.1 specifikációnak, az új Philips Momentum 559M1RYV lehetővé teszi a lenyűgöző játékélményt 4K felbontásban és 120 Hz-es frissítéssel az összes új-generációs konzolon.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50