Kingston XS2000: villámgyors, zsebméretű SSD

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 10. 11:19

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy megkezdi a zsebméretű XS2000 SSD szállítását. Az új hordozható, kompakt külső meghajtó USB 3.2 Gen 2x2 sebességet és legújabb generációs teljesítményt nyújt.

Az XS2000 villámgyors, 2000 MB/s* maximális átviteli sebességet kínál, ami még nagyobb hatékonyságot és még kevesebb várakozást jelent a felhasználóknak. Figyelemre méltó teljesítménye akár 2 TB** kapacitással párosul, így egyetlen szempillantás alatt másolhatók vagy szerkeszthetők a nagy felbontású képek, 8K videók és nagyméretű dokumentumok. USB Type-C*** csatlakozójának köszönhetően a tartalomkészítők bárhol menthetik és elérhetik a fájljaikat PC vagy mobileszköz segítségével. Az XS2000 mindössze 69,54 x 32,58 x 13,5 milliméteres, ami a legtöbb hordozható SSD-hez képest feleakkora méretet jelent. Strapabíró, levehető tokkal rendelkezik, melynek IP55 besorolása**** garantálja, hogy az eszköz víz- és porálló, így tökéletes társ minden kalandhoz, legyen szó munkáról, játékról vagy hobbiprojektről. 

 

 

„Az XS2000 tervezésekor kifejezetten törekedtünk arra, hogy tökéletesen tudjuk kombinálni a nagy teljesítményt a nagy kapacitással, így lépést tarthatunk a világszerte növekvő igényekkel a tartalmak terén. A meghajtó kompakt méretének és tartósságának köszönhetően ideális eszköz a produktivitás fenntartásához a hétköznapi tartalomkészítők, a profi magánfelhasználók és a céges üzleti felhasználók számára” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston EMEA SSD üzletágának vezetője.

 

Az XS2000 meghajtó 500 GB-tól 2 TB-ig terjedő kapacitással kapható, ingyenes műszaki támogatást tartalmazó, korlátozott öt éves garanciával. 

 

 

A hordozható XS2000 SSD jellemzői és specifikációja: 

•  USB 3.2 Gen 2x2 teljesítmény: Iparágvezető 2000MB/s* max. olvasási/írási sebesség.

•  Nagy sebesség és kapacitás: Akár 2 TB** a nagy felbontású képek, 8K videók és nagyméretű dokumentumok kezeléséhez.

•  Tartós kivitel: Víz-, por-**** és ütésálló, a csomaghoz tartozó gumitokkal.

•  Hordozhatóság zsebméretben: Kis méretű és súlyú hordozható adattároló. 

•  Csatlakozó: USB 3.2 Gen 2x2

•  Sebesség*: Max. 2000MB/s olvasás és 2000MB/s írás 

•  Kapacitás**: 500 GB, 1 TB, 2 TB

•  Méret: 69,54 x 32,58 x 13,5 mm

•  Tömeg: 28,9 g

•  Ház anyaga: Fém és műanyag

•  Üzemi hőmérséklet: 0°C~40°C

•  Tárolási hőmérséklet: -20°C~85°C

•  Garancia/támogatás*****: 5 év korlátozott garancia, ingyenes műszaki támogatással 

•  Kompatibilitás: Windows 10, 8.1, Mac OS (v.10.14.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome OS

 

 

__________________

* A sebesség a gazdaeszköztől, a szoftvertől és a használattól függően változhat. 

** A flash tárolóeszköz névleges kapacitásának egy részét formázásra és más funkciókhoz használja az egység, ezért az adattárolásra nem elérhető. Emiatt az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás kevesebb a termékeknél megadottnál. További információ a Kingston flashmemória-útmutatójában (Flash Memory Guide).

*** Az USB Type-C és az USB-C a USB Implementers Forum bejegyzett védjegyei.

**** Az IEC/EN 60529 IP55 tanúsított termékek ellenállnak a folyó víznek és korlátozott porhatásnak. Használat előtt az egységet meg kell tisztítani és szárítani. 

***** A korlátozott garancia 5 évre vagy az SSD Kingston SSD Managerben (kingston.com/SSDManager) megkereshető „fennmaradó élettartamára” érvényes. Egy új, még nem használt termék kopási mutatójának értéke száz (100), míg a programtörlési ciklusok számán alapuló tartóssági határt elért termék kopási mutatójának értéke egy (1). További részletek: kingston.com/wa.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50