Itt a Qjob: megoldás mindenre mobilapplikáció!

forrás: Prím Online, 2021. november 2. 14:59

A 2019 márciusában alapított Qjob szakemberkereső portál újabb mérföldkőhöz ért 2021 őszén, immáron a mobil applikáción keresztül is megoldást találhatunk elvégzendő munkáinkra!

A 2020-ban indult piactér, mely a lakossági felhasználóknak nyújt azonnali segítséget a háztartás-körüli és egyéb problémák megoldásában és mára már több, mint 25.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik - újabb mérföldkőhöz érkezett 2021. októberében, amikor elindította mobilalkalmazását Android és iOS készülékeken, melyet a felhasználók a GooglePlay és App Store áruházakban tölthetnek le.

 

A szolgáltatás országszerte működik és már néhány, regisztrációt nem igénylő kattintással meghirdetheti azt a problémáját, melyhez szakembert keres. A regisztrált szakemberek pedig, akár a térkép segítségével böngészhetnek a környékükön megjelenő, érdeklődési körükbe tartozó munkák között.

 

 

Alapvetően 180 különböző feladat létrehozását biztosítja az applikáció, emellett egyéni megnevezésű feladat is közzétehető, így bármilyen munkára is keressen megoldást egy megrendelő – minden bizonnyal talál is rá szakembert! A gyorsgomboknak köszönhetően lehetőség nyílik a feladat elvállalását követően felhívni a megrendelőt vagy a chat felületen üzenni neki, ezzel is felgyorsítva a kommunikációt. Szállítási feladatok esetén az útvonaltervezést is biztosítja a felület a gyors árkalkuláció érdekében. 

 

Minden megrendelő és szakember saját profilt hozhat létre a Qjob applikáció felületén, ahová feltöltheti személyes adatait, elérhetőségeit, meglévő referenciáit, illetve az elvégzett feladatok után a felek egymás értékelését is megtehetik, ezzel is visszajelzést adva, amely a jövőben mások döntését segíti kiválasztás során.

 

A Qjob egy innovatív C2C piactér, ahol az alkalmi feladatok és a helyi szakemberek találhatnak egymásra. Ezáltal gyorsan és megbízható keretek között találhatnak szakembert a piaci áraknál akár 40%-kal olcsóbban! A franchise rendszerben működő start-up, mely a közösségi értékelési rendszerre alapuló szolgáltatásközvetítő weboldal és immáron applikáció digitális megoldást kínál a kereslet és a kínálat részére Magyarországon és egyre több környező országban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52