A Fujitsu kisebb, nagyobb teljesítményű FUTRO vékony kliensekkel jelentkezik

forrás: Prím Online, 2021. november 20. 18:33

A Fujitsu piacra lép a FUTRO vékony kliensei új generációjával. A karcsúsított, új eszközök az első olyan modellek a termékcsaládon belül, amelyek a 20%-kal nagyobb teljesítményt nyújtó AMD Ryzen R1000 processzorokkal dolgoznak.

A legújabb FUTRO S-sorozatú vékonykliens-modellek nagyobb memóriakapacitást nyújtanak az előző generációhoz képest, és gyors PCIe-alapú SSD-meghajtókkal rendelkeznek. A család zászlóshajója az elegáns FUTRO S9011, amelynek mindössze 1,8 liter űrtartalmú, új háza, 28%-kal kisebb elődjénél. A diszkrét FUTRO S7011 és S5011 modellek űrtartalma mindössze 0,9 liter. Mivel kevesebb áramot fogyasztanak, az új modellek az Energy Star és TCO tanúsítások mellett a bronz helyett már ezüst fokozatúnak felelnek meg az EPEAT energiatakarékossági értékelése szerint. 

 

A többfunkciós használat érdekében a FUTRO modellek kijelző mögé is felszerelhetők. Ventilátormentes kialakításuknak köszönhetően halkan működnek, így jól használhatók például vendéglátóipari és kiskereskedelmi környezetekben, ahol íróasztal vagy pult mögül szolgálják ki a vásárlókat vagy a vendégeket. Rugalmas I/O-konfigurációjuknak köszönhetően sokféle opcionális csatlakozással kiegészíthetők, például a tápellátást és csatlakozást is biztosító USB-C kábellel. Így csökken a kábelek mennyisége, és rendezettebbé válik az íróasztali környezet.

 

 

A vékony klienseket a pénzügyi szolgáltatási szektorban is széles körben használják. Különösen népszerűek többmonitoros használati forgatókönyveknél, például tőzsdei környezetben. Ezeknél a rendszereknél a nagy teljesítményű háttérszerverek villámgyors válaszidőt garantálnak. Mivel minden feldolgozási feladat a háttérrendszeren fut, a Fujitsu vékony kliensei biztonságos, gyakorlatias és kényelmes megoldást kínálnak hot desking környezetekben (pl. adatközpontokban és értékesítési irodákban).

 

Azok a vállalatok, amelyek korábbi generációs eszközeik élettartamát szeretnék kibővíteni úgy, hogy közben hozzáférést nyújtanak felhasználóiknak a legújabb technológiákhoz, konverziós csomagokat vehetnek igénybe a Fujitsutól ESPRIMO asztali gépekhez, valamint STYLISTIC és LIFEBOOK mobileszközökhöz – virtuális asztali szerverekkel kiegészítve.

 

Ár és piaci bevezetés

A frissített FUTRO kínálat máris rendelhető a Fujitsutól és SELECT értékesítési partnereitől, specifikációtól és országtól függő áron.

Kulcsszavak: vékonykliens Fujitsu

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50