Ehető Nokia telefonnal ünnepli szülinapját a HMD Global

Kütyü Magazin, 2021. december 1. 15:59

Különleges tortával ünnepli 5. születésnapját a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója. Az ikonikus Nokia 3310 ezúttal tűzpiros színben és ehető formában került az asztalra, ami valljuk be, ritkán történik meg egy készülékkel.

A finn HMD Global, a Nokia telefonok gyártója az elmúlt időszakban olyan közkedvelt ikonokat élesztett újra, mint a Nokia 3310, idén pedig bemutatta első strapabíró okostelefonját: a Nokia XR20-at, ami por-, víz- és ütésálló is egyben.

 

Az életnagyságú Nokia 3310 tortát a világhírű cukrászművész, Michelle Wibowo alkotta meg, elkészítése 40 órát vett igénybe. A torta belsejét csokis piskóta és vaníliás vajkrém alkotja, a legendásan strapabíró Nokia 3310 burkolat pedig cukormázból készült. Mindegyik gombot tökéletesre vágták és formázták, és külön-külön helyezték a tortára.

 

A HMD Global még 2017-ben dobta piacra a Nokia 3310 újragondolt, modernizált változatát a Nokia-rajongók nagy örömére szerte a világon. Az egyedi tervezésű felhasználói felület új megjelenést kölcsönöz a klasszikusnak, és természetesen mindent megtalálunk benne, ami egy Nokia telefontól elvárható, a hosszú élettartamú akkumulátortól a strapabíró dizájnon át a legendás játékig, a Snake-ig.

 

„Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, milyen messzire jutottunk az elmúlt öt évben. Köszönjük a Nokia telefonok rajongóinak, alkalmazottjainknak, ügyfeleinknek, partnereinknek és támogatóinknak, akik mindannyian fontos szerepet játszottak abban, hogy a HMD elérje ezt az ötéves mérföldkövet, és folytathassuk utunkat tovább.” – mondta Stephen Taylor, a HMD Global marketingvezetője.

„Megtiszteltetés volt torta formájában megalkotni egy ilyen ikonikus telefont. Rengeteg kísérletezés kellett ahhoz, hogy tökéletes legyen, de nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.” – tette hozzá Michelle Wibowo.

Kulcsszavak: HMD Global Nokia telefon

Hírek a GSM világából ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Őrizd meg az irányítást biztonságod felett!

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 17:09

Kiváló kameraképességekkel és emberközpontú kijelzővel érkezik a HONOR 200 Lite

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 11:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59