S21 FE 5G: Csúcskészülék a Galaxy rajongók igényeire szabva

forrás: Prím Online, 2022. január 4. 10:05

A Samsung bemutatja a Galaxy S21 család legújabb tagját, az S21 FE 5G okostelefont, amely a felhasználók kedvenc Galaxy S21 funkcióival érkezik, akik így még könnyebben kifejezhetik önmagukat. Az új csúcskészülékben megtalálhatók a Galaxy S21 család legkedveltebb jellemzői, mint a lenyűgöző kialakítás, a nagy teljesítmény, a profi kamera és a zökkenőmentes csatlakozás a Galaxy ökoszisztéma készülékeivel.

„A Samsung kiemelt célja, hogy a legújabb mobil innovációkat minél több emberhez eljuttassa – mondta TM Roh, a Samsung Electronics MX (Mobile eXperience) üzletágának elnöke és vezetője. – Hihetetlenül pozitív visszajelzéseket kaptunk a Galaxy S20 FE és a Galaxy S21 termékcsaládról. Éppen ezért az S21 FE 5G csúcskészülék esetében is a már bevált megközelítést alkalmaztuk és a készüléket olyan prémium funkciókkal láttuk el, amelyek a hűséges Galaxy rajongók számára a legfontosabbak.”

 

 

Még több lehetőség az önkifejezésre

Az S21 FE 5G, folytatva a Galaxy S21 család örökségét, prémium, jellegzetes kialakítással érkezik. Az ikonikus, a felhasználók által kedvelt Készülék keretével egybeolvadó kamerasziget egységes és stílusos megjelenést biztosít a készüléknek. A készülékek négy új, divatos árnyalatban Olíva, Levendula, Fehér és Grafit, valamint Matt hatású hátlappal érkeznek. Az új színek még több lehetőséget kínálnak az önkifejezésre. Az S21 FE 5G elegáns és vékony, mindössze 7,9 mm vastag, könnyen zsebre tehető, így útközben is könnyedén használható.

 

 

Kiemelkedő teljesítmény, minden helyzetben

A Samsung felhasználók visszajelzései alapján a teljesítmény és a kijelző elengedhetetlen ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani a folyamatosan mozgásban lévő világgal. Az S21 FE 5G a Galaxy legújabb, szupergyors alkalmazásprocesszora megegyezik az S21 sorozat készülékeiben is megtalálható processzorral. A játékosok és streamelők számára magával ragadó élményt kínál az S21 FE 5G rendkívül éles, kiváló minőségű grafikája és képminősége, valamint az új, 240 Hz-es érintésérzékenységi rátája minden játékot új szintre emel a villámgyors reakcióképességének*  köszönhetően. A Dinamikus AMOLED 2X kijelzőn a 120 Hz-es frissítési ráta pedig zökkenőmentes játékélményt biztosít.

 

 

A hosszú élettartamú akkumulátorok szintén kiemelt fontosságúak az elfoglalt, folyton úton lévő Galaxy felhasználók számára, ezért az S21 FE 5G akár egész napon át kitartó akkumulátort kapott. Az S21 FE 5G nagy teljesítményű akkumulátorát 25 W-os szupergyors töltési képesség erősíti, így mindössze 30 perc** ,***  alatt akár több mint 50 százalékra feltölthető az akkumulátor és megszakítás nélkül élvezhető az S21 FE 5G nagy sebességű teljesítménye.

 

 

Kamera kedvencek a Galaxy rajongóknak

A Galaxy S21 család a továbbfejlesztett kamerájáról híres, az S21 FE 5G pedig ugyanazzal a Professzionális kamerarendszerrel van felszerelve, amellyel akár a világ legélénkebb fotói készülhetnek. Amatőrök és profik egyaránt könnyedén szerkeszthetik és megoszthatják a magukkal ragadó tartalmakat. A továbbfejlesztett Éjszakai Mód is elérhető, amelynek köszönhetően a felhasználók könnyedén tökéletesíthetik a gyenge megvilágítású felvételeket, és nagyszerű fényképeket készíthetnek a legsötétebb körülmények között is. 

 

 

Az S21 FE 5G a Samsung eddigi legjobb szelfiélményét nyújtja, így mindenki könnyedén rajta lehet a közös képen. Az S21 FE 5G 32 megapixeles előlapi kamerájával kiváló minőségű szelfi készíthető, a továbbfejlesztett MI-alapú Arcretusálás beállítással pedig a felhasználók megmutathatják a legjobb oldalukat. A Duál felvétel segítségével nyomon követhető minden esemény függetlenül attól, hogy az hol történik, mivel a kamera képes egyszerre rögzíteni a felvételeket előlapi és hátlapi lencséjével.

 

 

Személyre szabott és biztonságos mobilélmény egyben

A Samsung One UI 4 kezelőfelületének köszönhetően az ideális mobilélmény biztonságosan megtervezhető és személyre szabható. A testreszabási lehetőségek széles skálájának és az erősebb adatvédelmi vezérlőknek köszönhetően a felhasználók kezébe kerül az irányítás, hogy saját igényeikre szabhassák készüléküket. A bővítések lehetővé teszik, hogy a felhasználók újratervezzék a kezdőképernyőt, az ikonokat, az értesítéseket, a háttérképeket**** és az egyéb beállításokat. Többek között a widgeteket is megújultak és frissültek, így további lehetőségek nyílnak arra, hogy a felhasználók ezeket még inkább saját igényeikhez igazítsák. 

 

 

A Samsung hisz abban, hogy az igazán személyre szabott élmény túlmutat a megjelenésen és a felhasználói élményen. A nyugalom érdekében az S21 FE 5G egy új adatvédelmi irányítópulttal van felszerelve, amely a biztonsági beállításokat és az adatvédelmi vezérlőket egy helyről kezeli, így a Galaxy S21 FE 5G készüléken a One UI 4 élménye ugyanolyan zökkenőmentes, mint amilyen biztonságos.

 

 

Elérhetőség

A Galaxy S21 FE 5G 2022. január 11-től érhető el Magyarországon a samsung.com, a szolgáltatók és a viszonteladók weboldalán keresztül. 

A Galaxy S21 FE 5G 128GB esetén 274 990 Ft, a 256GB esetén 299 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el.

 

_________________________

*  Elérhető 120 Hz-es kijelzőbeállításban és Játék módban.

**  Töltés 25 W-os szupergyors töltővel 0-tól 50%-ig. A töltő külön vásárolható meg.

***  Harmadik fél laboratóriumi körülményei között tesztelt tipikus érték. A tipikus érték az a becsült átlagérték, amely figyelembe veszi az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták közötti eltérést az akkumulátor kapacitásában. A Galaxy S21 FE névleges (minimális) kapacitása 4500 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat.

****  Némelyikért külön kell fizetni.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59