A TCL a P73 szériával bővíti a 2022-es 4K TV kínálatát

forrás: Prím Online, 2022. február 23. 19:49

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztató elektronikai márkája bemutatta új 4K HDR Google TV-jét, a TCL P73 szériát. Nem csupán kiváló audiovizuális teljesítményt, de egyedülálló szórakozási élményt is biztosít filmezéshez és játékhoz. A TCL P73 sorozat 43, 50, 55, 65, 75 és 85 hüvelykes képernyőméretben lesz hamarosan elérhető és megvásárolható a TCL hazai partnereinél.

„A TCL elhivatott annak érdekében, hogy a lenyűgöző képminőséget és a legújabb okos funkciókat eljuttassa legtöbb fogyasztójához. Büszkén állíthatjuk, hogy a 2022-ben újonnan érkező televíziók megerősítik a TCL vezető pozícióját a globális szórakoztatóelektronikai piacon.” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

TCL P73 széria

 

A TCL P73 széria lenyűgöző moziélményt biztosít szemkápráztató képminőségével és magával ragadó hangrendszerével. A TV Dolby Vision HDR-rel, azaz fejlett képjavító technológiával rendelkezik, amely a széles dinamikatartományt élénk színekkel kombinálja, annak érdekében, hogy magas fényerővel, nagy kontrasztaránnyal, milliárdnyi színárnyalattal és kifinomult részletekkel biztosítson elképesztő képminőséget. A TCL P73 sorozat támogatja a Dolby Atmos-t is, amely a többdimenziós hangzást eredményez, ezáltal a felhasználót azonnal kedvenc sportja, filmjébe vagy videojátékába repíti el. A Dolby Atmos lenyűgözően valósághű és eddig még nem tapasztalt hangzást biztosít.

A több mint egymilliárd színt tartalmazó széles színskála mellett a TCL P73 Motion Clarity mozgásmegjelenítő technológiát is alkalmazza, amely dinamikusabb, elmosódásmentes képeket és hangokat biztosít a sportesemények és az akciódús jelenetek során, ezzel garantálja a magával ragadó élményt.

 

A legújabb HDR10+ technológia képkockánként elemzi és javítja a készülék 4K felbontású kijelzőjén megjelenő tartalmakat, így nagyobb fényerőt, széles színskálát és kontrasztot kínál.

 

 

Ráadásul a Multi HDR formátumok támogatásával a TCL P73 széria lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy HDR10, HDR HLG, HDR10+ vagy akár Dolby Vision HDR tartalmakat fogyasszanak. Legyen szó Dolby Vision sorozatokról a Netflixen vagy a Disney+-on vagy HDR10+ filmekről az Amazon Prime Video-n, a 4K HDR képes TCL TV mindig a legjobb képminőséget biztosítja.

 

Mivel a kiváló képminőség mellett a reszponzivitás is ugyanolyan fontos, ezért a Call of Duty hivatalos tévéje, a TCL P73 a Game Master funkcióval is fel van vértezve. A HDMI 2.1 megléte biztosítja a kompatibilitást a legújabb konzolokhoz és lehetővé teszi az olyan funkciókat, mint az ALLM (Auto Low Latency Mode), illetve, hogy a játékkonzol vagy a PC játék elindítása esetén automatikusan játék módba kapcsolja a tévét, így biztosítva az alacsony, 15 miliszekundumos input lagot.

 

 

A készülék Google TV operációs rendszerrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a felhasználók több ezer órányi tartalom közül válogathatnak a streaming szolgáltatók kínálatából. A beépített Google Asszisztens könnyed lehetőséget biztosít a felhasználók számára a TCL TV-vel való gyors interakciókhoz. Az új modellben a Google Duo is megtalálható, így a videohívások a családdal vagy a barátokkal még egyszerűbbek lesznek, mint korábban.

 

A TCL P73 elegáns, keret nélküli kialakítással és vékony fémes kávával rendelkezik annak érdekében, hogy maximális képernyőfelület álljon rendelkezésre a szórakoztató tartalmak számára.

 

A TV legfontosabb jellemzői:

● 4K HDR

● Wide Color Gamut

● Multi HDR formátum (Dolby Vision, HDR10+, HLG)

● Game Master (HDMI 2.1 ALLM)

● Dolby Atmos

● Google TV

● Google asszisztens

● Google Duo 

● Amazon Alexa

● Netflix, Amazon Prime, Disney+

● Keret nélküli, fémes kialakítás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50