Tovább erősíti az 5G iránti elkötelezettségét a TCL

forrás: Prím Online, 2022. február 28. 11:18

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okos eszközök előharcosa számos új készülékről rántja le a leplet a 2022-es Mobil Világkongresszuson (MWC). A TCL küldetésének tekinti, hogy mindenki számára biztosítsa az 5G kapcsolatot, ezt szem előtt tartva jelenti be a TCL 30 Sorozatának öt okostelefonnal történő bővítését, beleértve egy funkciókkal teli 5G modellt. Három új táblagép is debütál, többek között a TCL innovatív NXTPAPER család legújabb tagja és a TCL TAB 10s 5G is. A kapcsolódás terén vezető pozícióját megszilárdítva, a TCL három új CPE berendezést is piacra dob, ideértve a LINKHUB 5G-t, a hatékony 5G routert, mely több száz készüléket képes összekapcsolni különböző környezetekben. 

“A TCL célja, hogy inspirálja az ügyfeleket a jobb teljesítmény elérésére okos, innovatív és prémium technológiákon, tapasztalatokon keresztül. Ezt támasztják alá a 2022-es Mobil Világkongresszuson bemutatkozó okos eszközeink is” – mondta el Aaron Zhang, a TCL Communication ügyvezető igazgatója. “Azzal, hogy több kategóriában is bővítjük termékkínálatunkat, megvalósíthatjuk küldetésünket, miszerint egy olyan összekapcsolt világot hozzunk létre, ami sokkal jobban összeköti a hardver és a szoftver eszközöket, fejleszti az emberi kapcsolatokat, valamint magasabb szintre emeli ügyfeleink mindennapi életét, miközben hihetetlen értéket közvetít”.  

 

A TCL 30 Sorozat bővítése: okostelefonok, melyek inspirálják az ügyfelek egyedi stílusát

Bemutatkozik az öt új TCL 30-as okostelefon: a TCL 30 5G, a TCL 30+, a TCL 30, a TCL 30 SE és a TCL 30 E. A mindenki számára elérhető készülékek funkciókban gazdag élményt kínálnak. A nemrég megismert, kizárólag a Egyesült Államokban kapható TCL 30 XE 5G és a TCL 30 V 5G telefonokhoz csatlakoznak.  

 

Az okos, könnyen használható 50 MP kamerával felszerelt új TCL 30-as széria készülékeivel életszerű tájképeket, portrékat és közeli felvételeket készíthetsz.  

 

A kamera továbbfejlesztései maximalizálják az okostelefon képi élményét. A Steady Snap megállítja az időt, és tiszta képet biztosít a mozgásban lévő tárgyakról. Az Arcfelismerő tökéletes portrékat biztosít még mozgás közben is, míg az automatikus rögzítéssel pedig még több barát fér rá a szelfikre.  

 

A TCL védjegyévé vált kijelző ebben a szériában is nagy szerepet kap. A TCL 30 SE és a TCL 30 E 6,52 hüvelykes mini-notch kijelzője megbízható megtekintési élményt kínál, miközben a TCL 30 5G , a TCL 30+ és a TCL 30 6,7 hüvelykes FHD+ AMOLED képernyője kontrasztot, ütős színeket, mély fekete árnyalatokat és moziszerű megtekintést garantál. A NXTVISION kijelző technológia mind az öt új okostelefon számára lehetővé teszi a jobb minőségű képeket, illetve előtérbe helyezi a szemvédelmi módokat.

 

A TCL 30 5G, TCL 30+ és TCL 30 ultra vékony, mindössze 7,74 mm vastag és 184 gramm súlyú, így tökéletesen passzol a kézbe és a zsebbe. Mindegyik telefon nagyteljesítményű, 5000 mAh akkumulátorral rendelkezik, és támogatja a gyors töltést, valamint reggeltől estig gond nélkül használható.

 

Árazás és elérhetőség 

  • TCL 30 5G: 249 EUR ártól, Európában 2022 áprilisától, a kiválasztott régiókban később lesz kapható
  • TCL 30+: 199 EUR ártól, Európában már elérhető, a kiválasztott régiókban később lesz kapható  
  • TCL 30: 179 EUR ártól, Európában már elérhető, a kiválasztott régiókban később lesz kapható 
  • TCL 30 SE: 149 EUR ártól, Európában már elérhető, a kiválasztott régiókban később lesz kapható 
  • TCL 30 E: 139 EUR ártól, Európában 2022 áprilisától, a kiválasztott régiókban később lesz kapható 

Az árak országok szerint eltérhetnek. 

 

A tablet kínálat is növekszik: még több lenyűgöző élmény minden alkalomra 

A TCL 3 új táblagépet mutat be az MWC 2022 eseményen. 

A nemrég piacra került TCL NXTPAPER 10s tabletet a TCL elismert NXTPAPER termékcsaládjának legújabb tagja, a TCL NXTPAPER MAX 10 követi. A TCL NXTPAPER MAX 10 Wi-Fi vagy 4G LTE konfigurációban elérhető. Bármelyiket is válaszd, a megbízható akkumulátorral felszerelt kivételes tablet oktató, szórakoztató és kreatív eszközt ad a kezedbe.      

 

A tablet meggyőző, 10,36 hüvelykes NXTPAPER kijelzője és 83%-os kijelző/előlap aránya nagy, papírszerű vásznat képez. Akár jegyzetfüzetre van szükséged, akár nagy képernyőre a hosszú olvasáshoz, filmnézéshez és játékhoz, minden kritériumnak megfelel. A kijelző egyedi, többrétegű rendszerének minden egyes rétege kiszűri a káros kékfényt és védi a szemet.  A legfelső réteg egy tükröződésmentes üveg, ami csökkenti a fényvisszaverődést, így a NXTPAPER MAX 10 papír érzetét nyújtja a még kényelmesebb, természetes olvasási és írási élmény érdekében. 

 

A TCL TAB 10 HD 4G non-stop szórakozást kínál. Élvezd a kedvenc műsoraidat élénk és magával ragadó színekben, a 8,7 mm keret minimálisan zavarja csak a megtekintést.  

 

Az 5500 mAh akkumulátorral egész nap nyugodtan olvashatsz, videót nézhetsz és szörfözhetsz a neten, a hatékony Octa-Core chipsetnek köszönhetően pedig a TCL legújabb 4G táblagépe jelentős teljesítményre is képes.  

 

A harmadik új készülék a TCL TAB 10s 5G, amely az első megfizethető 5G tablet. A 10,1 hüvelykes, nagyfelbontású FHD képernyője a NXTVISION technológiája által a filmek és videójátékok képminősége nemcsak jobb, de a szemvédelem szempontjából is ideális.  

 

Az ultra gyors 5G, a 8000 mAh akkumulátor és a 4 GB memória lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy cellular vagy Wi-Fi kapcsolattal szinte bárhonnan streameljenek filmet és sportközvetítést, videóhívásokat bonyolítsanak, vagy egyszerre több feladatot végezzenek.  

 

Ezekhez a készülékekhez csatlakozik hamarosan a TCL TAB PRO 12 5G, a nagy kijelzővel és hihetetlenül gyors 5G kapcsolattal rendelkező tablet, melynek középpontjában a szórakozás és a produktivitás áll. 

 

A NXTPAPER MAX 10 269 EUR ártól 2022 második negyedév közepétől, először Ázsiában lesz kapható. A TCL TAB 10 HD 4G 179 EUR ártól már elérhető Európában, míg az FHD verzió értékesítése március végén indul Ázsiában 199 EUR kezdőártól. A TCL TAB 10s 5G a második negyedév közepétől 349 EUR áron vásárolható meg. 

 

Új CPE egységek: nagy teljesítmény, zökkenőmentes kapcsolódás

A TCL egy 5G routerrel és két 4G megoldással bővíti CPE kínálatát, ami igazolja a TCL célját, hogy létrehozzon egy mindenki számára elérhető, összekapcsolt világot.  

 

 

A LINKHUB 5G CPE HH515 egységgel a TCL továbbfejlesztett Wi-Fi 6 csatlakozásra képes 5G routert vezet be. A CES 2022 eseményen megismert eszköz akár 256 felhasználót képes összekötni, támogatja a felhő alapú játékot, a magas minőségű streaminget, az online oktatást és az otthoni munkavégzést. 

 

A LINKZONE LTE CAT6 Mobile Wi-Fi MW63 egy személyes mobil Wi-Fi, mely nagyon könnyű, zsebméretű kialakításban kínál rendkívül gyors kapcsolódást. A LINKHUB LTE CAT6 Home Station HH63 egyszerű és elegáns kivitelben a dual-band Wi-Fi által biztosít gyors 4G letöltési sebességet 300 Mbps-ig. Ennek köszönhetően az egész háztartás számára biztosított a videók nézése, az online játék, a tanulás vagy a home office.  Mindkét termék eSIM kompatibilis. 

 

A LINKHUB 5G CPE HH515 Európában az első negyedévben lesz kapható. A LINKZONE LTE CAT6 Mobile Wi-Fi MW63 és a LINKHUB LTE CAT6 Home Station HH63 Európában a második negyedévben lesz megvásárolható.   

 

A TCL piacra fogja dobni az új LINKZONE 5G Mobile Wi-Fi MW513-at is, mely támogatja a Sub-6GHz + mmWave-et, így még könnyebb az ultra gyors 5G Wi-Fihez csatlakozni útközben. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59