Magyarországon is elérhető a Samsung sokoldalú állóporszívója

forrás: Prím Online, 2022. március 17. 21:49

Április 4-től a hazai üzletekben is megvásárolható a Bespoke Jet vezeték nélküli állóporszívó és a hozzá tartozó All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás. Az elmúlt években lakóhelyük tisztasága és az általános higiénia is kiemelten fontossá vált a felhasználók életében. A Samsung legújabb készülékével a nagycsaládosok, a kisállattartók vagy a hibrid munkát végző kreatívok is könnyebben és gyorsabban takaríthatják ki a lakást, így a szabadidejüket kikapcsolódásra fordíthatják.  

 

A higiénikus tisztaságért 

A tavaszi nagytakarítás idején a feladatok listája elrettentő lehet, de az olyan sokoldalú készülékekkel, mint a Bespoke Jet, sokkal gyorsabban lehet a végére érni, hiszen egyaránt alkalmas a padló portalanítására és a nehezen elérhető sarkok takarítására is. A különböző kiegészítőkkel és fejekkel könnyen tisztíthatók a bútorkárpitok, percek alatt összegyűjthető az állatszőr és tisztává válhatnak a parkettás, padlószőnyeges vagy járólapos helyiségek is. Az All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás automatikusan kiüríti a portárolót és tölti a porszívót minden használat után. A Samsung különleges Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló készülék portárolóját az apró részecskék elvesztése*  nélkül, automatikusan üríti ki a rendszer, így a por nem jut vissza a lakásba. A Multifunkciós töltőállomás mellett a porszívóban is megtalálható a 99,999 százalékos**  többrétegű szűrőrendszer, amelynek köszönhetően a Bespoke Jet tiszta levegőt bocsát ki használat közben. 

 

 

A kisállatok utáni takarítás könnyűsúlyú bajnoka

A lakásban tartott kedvencek rengeteg örömet hoznak a mindennapokba, az utánuk való takarítás azonban fáradságos lehet. A lakás minden pontjára beszállingózó állatszőr összegyűjtése a mindennapok részévé válik, és kiemelten fontos lehet, ha esetleg allergiás vendég érkezik a látogatóba. Tavasszal a különböző természetes allergének koncentrációja is elkezd nőni, így az alapos takarítás egyre több otthonban kerül előtérbe. 

 

A gazdik életét megkönnyítheti egy olyan egyszerűen kezelhető porszívó, amellyel szinte minden sarok elérhető, ahová a kisállatok is beférnek. A Bespoke Jet-tel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a kutyusok és cicák kedvenc zugaihoz, hiszen a mindössze 1,44 kg tömegű készülék letisztult kialakításának köszönhetően egészen kis helyen is elfér. A Jet tömege akár 24 százalékkal alacsonyabb, mint a hagyományos porszívóké*** , így kényelmesen használható akár egy nagyobb lakásban is. 

 

A Jet Dual Brush, Jet dupla kefével kényelmesen összeszedhetők a nagyobb porszemek és morzsák a kisállatok tálja körül, és a szőnyegek is hatékonyan tisztíthatók. A készülékhez tartozó Kisállat kefével még könnyebben összegyűjthetők a szőrszálak a padlóról és a bútorokról. A gumiból készült fej és az egyedi sörték az egészen vékony szálakat is képesek összeszedni, így a felhasználók a takarítás helyett több időt tölthetnek a kedvenceikkel.

 

 

Hosszan tartó teljesítmény 

A lakás leggyakrabban használt helyiségeinek padlóját átlagosan hetente egyszer ajánlott****  porszívózni, ez pedig a szoba méretétől függően néhány perces vagy akár órás feladat is lehet. A hosszabb takarításhoz érdemes olyan készüléket választani, amely képes hatékonyan, egyenletes teljesítménnyel tisztítani.

 

Ha például még az egész lakás takarítása hátra van az esti vendégség előtt, a Bespoke Jet cserélhető akkumulátorával akár két órán keresztül is képes csúcsteljesítményt nyújtani, hogy minden szoba időben rendben legyen. Az akkumulátor pillanatok alatt cserélhető, így a készülék folyamatosan használható marad. 

 

 

Azonnali visszajelzés 

A Bespoke Jet beépített LCD digitális kijelzőjén minden fontos információ kényelmesen elérhető, a készülék ráadásul javaslatokat is ad az egyes felületek tisztításához. A kijelzőn megjelenő ikonok figyelmeztetnek az esetleges problémákra és azok megoldásában is segítik a felhasználókat, legyen szó a cső eltömődéséről, a kefébe akadt tárgyakról vagy éppen egy hiányzó szűrőről. A felhasználók ezek mellet ellenőrizhetik a szívási- és töltöttségi szintet és a hátralévő üzemidőt is.

 

„Az otthonunk harmóniájához az ott megtalálható készülékek is hozzájárulhatnak. Az új Bespoke Jettel nem csak a takarításban érhetünk el kimagasló eredményeket, a letisztult megjelenéssel a lakásbelsőt is feldobhatjuk – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Nagyon fontos, hogy a tavaszi nagytakarítás alatt ne csak a lakás csinosítására szánjunk időt, hanem magunkra is. A Jet meggyorsítja a takarítást, ezzel pedig időt takarít meg nekünk, amit a feltöltődésre fordíthatunk.”  

 

 

Elérhetőség

A Bespoke Jet Pet, kifejezetten kisállattartóknak is ajánlott készülék Magyarországon 2022. április 4-től lesz megvásárolható 304.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék március 14-től április 3-án 23:59 óráig előrendelhető. A Samsung Webáruház felületén előrendelők egy Galaxy Tab A8 táblagépet kapnak ráadásként.

 

 

________________

*  Az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak. A 0,5 és 4,2 µm közötti méretű részecskékre vonatkozik.

**  A Jet mód használata mellett, az IEC 62885-2, CL.5.11 szabványa szerinti teszt alapján az SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH szervezetnél. Az eredmények a tényleges használattól függően változhatnak.

***  Hagyományos Samsung porszívókhoz képest.

****  A House Cleaning Schedule – The Cleaning Checklist You Need című cikke alapján (goodhousekeeping.com)

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Példátlan fitness élményt nyújt a vadonatúj HONOR Band 9

A HONOR bejelentette a HONOR Band 9-et, egy modern dizájnnal és fejlett fitnesz- és egészségfigyelő funkciókkal büszkélkedő kiegészítőt. Az 1,57”-os AMOLED kijelző akár 60 Hz-es frissítési frekvenciát kínál. 96 edzési lehetőséggel a HONOR Band 9 felülmúlja elődeit, míg a trendi Always-on Display kialakítással és a lenyűgöző, akár 14 napos akkumulátor-üzemidővel kivételes fitness-társként szolgál, amely a felhasználókat egy egészségesebb és aktívabb életmód felé vezeti.

2024. május 28. 11:39

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52