Négy új TCL termék is Red Dot dizájn díjat kapott idén

forrás: Prím Online, 2022. április 7. 17:03

A TCL Electronics nyerte el a Red Dot díjat három televízió (köztük két, idén megjelenő TCL C sorozat) és két új soundbar terméktervezéséért. Ezeket a termékeket a TCL április 12-én, egy online sajtótájékoztató keretein belül mutatja be a márka.

A nemzetközi zsűri a Red Dot elismerést azoknak a termékeknek ítéli oda, amelyek kiemelkedő és kellően innovatív dizájnnal rendelkeznek. A TCL szórakoztatóelektronikai termékei közül az alábbiak a nyertesek:

  •   TCL X925 PRO Mini LED 8K TV 
  •   TCL C93 Mini LED 4K TV
  •   TCL C83 Mini LED 4K TV
  •   TCL C935U Soundbar
  •   TCL P755W Soundbar

 

A TCL újonnan érkező C93 és C83 sorozata új mércét állít a TV iparág formatervezésében. Mindkét széria vékony, elegáns kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen otthoni környezetben könnyen beleilleszkedjen.

 

A tavaly bemutatott TCL X925 PRO Mini LED 8K tévé szintén bezsebelte a Red Dot díjat, köszönhetően a készülék ultravékony profiljának és egyedi kialakításának. Ezek a Red Dot díjak megerősítik a TCL elkötelezettségét, hogy a Mini LED kategória vezető szereplőjévé váljon és újgenerációs szórakozást biztosítson a legmodernebb technológia segítségével.

 

A TCL legújabb hangprojektorai, a C935U és a P733W, amelyek ebben az évben érkeznek, szintén Red Dot Awards elismerésben részesültek innovatív kialakításuknak köszönhetően.

 

"A TCL boldog és büszke, hogy több Red Dot Díjat is elnyerhetett a terméktervezésért. Ambícióinkat az új szlogenünk, az "Inspire Greatness" is jelzi, azaz a TCL küldetése továbbra is ugyanaz – cél, hogy az emberek életét kényelmesebbé és okosabbá tegyük a kiváló minőségű termékekkel, versenyképes áron, mindig a fogyasztókat helyezve előtérbe.” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

A Red Dot egy nagy presztízsű elismerés. Idén több mint 60 országból, számtalan megvalósítást értékelt dizájn és innováció szempontjából a szakemberekből álló nemzetközi zsűri.

 

Ez a második év, amikor a TCL termékei elnyerték a Red Dot Awards díjat, ami figyelemre méltó eredmény, mivel a márka rendületlenül terjeszkedik új piacokra, párhuzamosan folyamatosan az élmezőnyben van kutatás és fejlesztés területen is.

 

Április 12-én a TCL bemutatja az európai közönségnek az új díjnyertes TV-ket, soundbarokat, az új Mini LED és QLED TV portfóliót, valamint számos új hangprojektort és intelligens háztartási készülékeket, amelyek hamarosan a boltok polcaira is felkerülnek.

Kulcsszavak: TCL televízió Red Dot

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59